0

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető.

A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyi évig kell fizetni a lakáshitel összegét, akkor ki kell tölteni a felveendő összeget és a havi törlesztő részletet, melyet vállalni tudunk. Ha azt szeretnénk megtudni, hogy mekkora lesz a havi törlesztő részletünk, akkor a be kell írnunk, hogy a futamidő hosszát, és a hitelösszeget.

Lakáshitel kalkulátorral hamar kiszámolhatjuk a futamidőt is.

Lakáshitel kalkulátorral hamar kiszámolhatjuk a futamidőt is.

Amennyiben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mekkora hitelt vehetünk fel, akkor úgy kell kitöltenünk a lakáshitel kalkulátort, hogy beírjuk, hogy mekkora törlesztést tudunk vállalni, és milyen hosszú futamidőre. A lakáshitel kalkulátor mivel az összes bankban elérhető, ezért elég nagy a verseny, és mindegyik pénzintézet igyekszik egyre használhatóbb és informatívabb kalkulátorokat készíteni.

Két féle kalkulátor létezik, az egyik a táblázat alapú letölthető kalkulátor, mely nagyon részletes adatokkal kitölthető és nagyon hasznos, azonban nincs folyamosan frissítve és mindig az újabb verziót kell letölteni, a másik az online kitölthető webes felület, mely nem olyan részletes, mint az előző, de mindig frissítve van. Érdemes az összeset kipróbálni, és abban a bankban elindítani az igénylést, ahol a számunkra legkedvezőbbek a kondíciók.

  
Iktatva: Aegon Hitel, Budapest Bank, CIB, Citibank, Erste, FHB, K&H, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, MKB, OTP, Raiffeisen, Támogatott lakáshitel, Unicredit, Volksbank Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752