Hírek előtörlesztés és Első lakáshitel témában

Kamattámogatott lakáshitel előtörlesztése

Kamattámogatott lakáshitel előtörlesztése

Kamattámogatott lakáshitel előtörlesztése ugyan úgy működik mint egy normál módon felvett, forint alapú, deviza alapú, vagy piaci alapú lakáshitel esetében. Az előtörlesztési kérelmet a bankban jelezni kell, majd a kérelem benyújtása után a fiók továbbítja a társosztályra, ahol ezt a kérelmet elbírálják. Ez viszonylag hamar megvan és nem szokott probléma… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel előtörlesztése»

Erste Bank lakáshitel előtörlesztés

Erste Bank lakáshitel előtörlesztés

Az Erste Bankban a lakáshitel előtörlesztés lehetősége ugyan úgy fennáll, mint más bankok esetében. Ha lakáshitelt vettünk fel és már van annyi pénzünk, hogy úgy döntünk, hogy előtörlesztünk, akkor nincs más dolgunk mint bemenni az egyik Erste bank fiókba és az előtörlesztési szándékunkat jelezni, és ezt írásos kérvény formájában benyújtani… Tovább: Erste Bank lakáshitel előtörlesztés»

Lakáshitel előtörlesztés kalkulátor

Lakáshitel előtörlesztés kalkulátor

Lakáshitel előtörlesztés kalkulátor segítségével ki tudjuk számolni, hogy a meglévő lakáshitelünkön jelenleg mekkora tőke maradt még fenn a futamidő végéig. Azonban mielőtt kitöltenénk, ki kell kérnünk a banktól erről egy hivatalos igazolást, hogy előtörleszteni tudjunk. Az igazoláson szereplő tőke összegét végül bevihetjük a kalkulátorba, mellyel néhány igen fontos dolgot ki… Tovább: Lakáshitel előtörlesztés kalkulátor»

Lakáshitelek visszafizetése – hogyan lehetséges?

Lakáshitelek visszafizetése – hogyan lehetséges?

Lakáshitelek visszafizetése végtörlesztéssel lehetséges. Végtörlesztés esetén a lakáshitel teljes összegét visszafizetjük, így a hitel és az eredeti lakáshitel lejárat ideje megszűnik létezni. Miután ez megtörtént, a bank kiadja a jelzálog bejegyzésről a törlését, melyet a földhivatallal kell intéznünk. Ha nem tudunk vagy nem szeretnénk végtörleszteni, akkor előtörleszthetünk is. Az előtörlesztéssel… Tovább: Lakáshitelek visszafizetése – hogyan lehetséges?»

Lakáshitelek előtörlesztése

Lakáshitelek előtörlesztése

A lakáshitelek ingyenes előtörlesztési lehetősége több bankban is fenn áll 2013-ban is. Ha összegyűlt egy akkora összeg, mellyel érdemes a lakáshitelünk összegét csökkenteni, akkor vágjunk bátran bele, de nem érdemes 10 vagy 20%-nak megfelelő összeggel előtörleszteni feltétlenül, hiszen az előtörlesztésnek is díja van. Az előtörlesztést annál a banknál ahol a lakáshitelünk… Tovább: Lakáshitelek előtörlesztése»

Lakáshitel ingyenes előtörlesztés – lehetséges

Lakáshitel ingyenes előtörlesztés – lehetséges

A lakáshitel ingyenes előtörlesztés lehetősége több bankban is fenn áll. Amennyiben lakáshitellel rendelkezünk és összegyűlt annyi pénz, hogy úgy döntsünk csökkentjük vele a fennálló lakáshitel tartozásunkat. Azonban fontos megjegyezni, hogy előtörleszteni kis összeggel nem érdemes, csak akkor, ha a teljes hitelösszegnek legalább a 10 vagy 20 százalékával rendelkezünk már. Ha… Tovább: Lakáshitel ingyenes előtörlesztés – lehetséges»

Lakáshitel előtörlesztési díja – mennyibe kerül?

Lakáshitel előtörlesztési díja – mennyibe kerül?

A lakáshitel előtörlesztési díja minden bankban eltérő, nincs egységes díjszabás erre. Ha a lakáshitelünket valamekkora összeggel szeretnénk előtörleszteni, akkor azt feltétlenül előtörlesztés előtt írásban a bankfiókban kérvényeznünk kell. Ebben a kérvényben nekünk meg kell adnunk az előtörlesztés pontos összegét és pontos dátumát is. E nélkül a kérvény nélkül hiába érkezik… Tovább: Lakáshitel előtörlesztési díja – mennyibe kerül?»

Lakáshitel visszafizetése – hogyan lehet?

Lakáshitel visszafizetése – hogyan lehet?

A lakáshitel visszafizetésének négy lehetséges módja van. Az egyik lehetséges módja, hogy az eredeti szerződés szerint kifut a törlesztő részlet, tehát lejár a hitel és nem kell tovább fizetni, a jelzálog törlés az adott ingatlanról eltűnik, további fizetési kötelezettség nincs a bank felé. Azonban ne felejtsük el, hogy adott esetben… Tovább: Lakáshitel visszafizetése – hogyan lehet?»

Lakáshitel előtörlesztés

Lakáshitel előtörlesztés

Lakáshitel előtörlesztés kivitelezésébe akkor érdemes belevágnunk, ha viszonylag nagyobb összeget szeretnénk előtörlesztésre szánni. Előtörlesztés esetében a bankok előtörlesztéssel kapcsolatos díjakat számítanak fel, ezért is fontos, hogy ha lehet, akkor a lakáshitel összegét oly módon csökkentsük, hogy az ne kerüljön viszonylag sokba. Minél nagyobb összeget szánunk az előtörlesztésre, annál jobban fog… Tovább: Lakáshitel előtörlesztés»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752