Cikkek a(z) Lakáshitelek és Első lakáshitel kategóriából

A lakáshitel egy ingatlan vásárlására, felújítására, bővítésére vagy építésére felvett hitel, mely felvétele a legtöbb esetben jelzálog hitel.
Azaz, a lakáshitel ügyletbe bele kell foglalni ingatlanfedezetet, mely lehet a megvásárlandó ingatlan, de akár egyéb ingatlan is. Lényeg, hogy elég fedezet legyen a lakáshitel felvételekor. Lakáshitelt az összes nagyobb bank folyósít, a válság után többnyire már csak forint alapon.

A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!

A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!

Egy lakáshitel igénylése minden család életében nagy lépésnek számít. Saját otthonra mindenki vágyik, ám a mai gazdasági helyzetben ezt sokan csak lakáshitel igénylésével tudják megvalósítani. Itt van azonban egy remek lehetőség, ami 2015. július elejétől lépett életbe, és ami abban segíti a családokat, hogy kedvezőbben jussanak hozzá a kiválasztott ingatlanhoz…. Tovább: A lakáshitel és a szocpol most már kedvezőbb feltételekkel elérhetők!»

Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!

Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!

Egy saját ingatlan annak ellenére, hogy sokak álma, még is egy nehezen kivitelezhető álomnak mondható, hiszen önerőből kevesen tudják megvalósítani. Megoldás lehet erre egy lakáshitel igénylése, ám ennek menete korántsem nevezhető egy egyszerű és könnyű folyamatnak, hiszen számos feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy az igénylés sikeres lehessen. Lakáshitel igénylése már… Tovább: Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!»

Lakáshitel összehasonlítás az interneten is lehetséges lehet!

Lakáshitel összehasonlítás az interneten is lehetséges lehet!

Sok ember dönt úgy, hogy lakáshitelt igényel álmai otthonának megvásárlásához. Nem is csoda ez, hiszen kevesen vannak manapság olyan szerencsés helyzetben, hogy csak úgy egy összegben ki tudnának fizetni egy teljes ingatlan árat. Ha már lakáshitelt igényel valaki, a legjobb amit tehet, hogy még a folyamat legelején összehasonlítja a bankok… Tovább: Lakáshitel összehasonlítás az interneten is lehetséges lehet!»

Lakáshitel igénylése passzív bar listásoknak vajon lehetséges már?

Lakáshitel igénylése passzív bar listásoknak vajon lehetséges már?

A gazdasági válság nem csak a hiteligénylés feltételein szigorított, de bizony sok ember anyagi helyzetét is tönkretette. Nem nevezhető ritka jelenségnek az, hogy az ember válság előtt igényelt hitele bedőlt, és bar listára került. Az pedig, hogy valaki a bar listán szerepel, igencsak megnehezíti a dolgát a leendő hiteligénylések terén…. Tovább: Lakáshitel igénylése passzív bar listásoknak vajon lehetséges már?»

Spóroljon a lakáshitel felvételkor!

Spóroljon a lakáshitel felvételkor!

Saját ingatlan vásárlásán gondolkodik, de a hitelfelvétel feltétlenül szükséges ahhoz, hogy előteremtse a vételárat? Nehezen igazodik ki a hitelintézetek ajánlatai között, éppen ezért hajlamos az első lehetőségre igent mondani? Pénzügyi döntései hosszú évekre meghatározzák kötelezettségei alakulását, és a családi kasszát terhelő költségeket, éppen ezért az ingatlantájoló szerint is nagyon nem… Tovább: Spóroljon a lakáshitel felvételkor!»

Minimálbérrel is kapható lakáshitel?

Minimálbérrel is kapható lakáshitel?

Manapság az emberek többsége örül annak, hogy kap egy normális, bejelentett munkát, még ha ezért csak minimálbéres fizetést is kap. Azoknak a családoknak, akiknél mind a két fél csak minimálbért keres, össze kell húzniuk azt a bizonyos nadrágszíjat, hogy hónap végére kitudjanak jönni úgy, hogy minden csekket befizettek és még… Tovább: Minimálbérrel is kapható lakáshitel?»

Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?

Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?

A lakáscélú támogatásról szóló legfrissebb rendelet tavaly év végén, decemberben látott napvilágot, miszerint a lakáshitellel rendelkezők, ez évtől egy olyan – eddig nem látott és nem ismert – cafeteria formát választhatnak maguknak, mellyel ha élnek, akkor a munkáltatójuk fizeti a lakáshitelüket – persze a cafeteria keret erejéig. Igen nagy kedvezményről… Tovább: Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?»

Lakáscélú hitel cafeteria – megéri!

Lakáscélú hitel cafeteria – megéri!

Lakáscélú hitel igénylése szinte mindegyik bankban lehetséges, és ha a kötelező kritériumoknak megfelelünk, akkor nagyjából 4-6 héten belül a pénzünknél is lehetünk. A lakáshitellel már rendelkezőknek pedig azért fontos a lakáscélú hitel cafeteria, mert miután igényelték, jóval megkönnyebbedik az életük. Az új béren kívüli juttatás lényege ugyanis, hogy a lakáshitellel… Tovább: Lakáscélú hitel cafeteria – megéri!»

Lakáshitel kalkulátor támogatott lakáshitelhez

Lakáshitel kalkulátor támogatott lakáshitelhez

A lakáshitel kalkulátor támogatott lakáshitelhez is használható, ugyanis a modernebb, fejlettebb otthon elérhető lakáshitel kalkulátorok segítségével már elég részletes kalkulációt tud készíteni még az is, aki egyáltalán nem ért a pénzügyekhez. A bankok weboldaláról letölthető lakáshitel kalkulátorok előnye, hogy nagyon részletesek, nem csak azt tudjuk meg, hogy mennyi lesz a törlesztő… Tovább: Lakáshitel kalkulátor támogatott lakáshitelhez»

Lakáshitel kalkulátorok alacsony kamatokkal

Lakáshitel kalkulátorok alacsony kamatokkal

Lakáshitel kalkulátorok alacsony kamatokkal is elérhetőek a bankok és pénzintézetek weboldalain. Az irányadó alapkamat most rekord alacsony, tehát mindenképpen most érdemes lakáshitelt felvenni, nem érdemes tovább halogatni, hiszen ennél lejjebb már várhatóan csak egy nagyon kicsit mehet, és ha most nem hozzuk meg a döntést, akkor könnyen lehet, hogy a… Tovább: Lakáshitel kalkulátorok alacsony kamatokkal»

1. oldal 47 oldalból12345...102030...Utolsó »
Első lakáshitel 2015
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752