Cikkek a(z) Önerő és Első lakáshitel kategóriából

Hitel felvétele esetén valamilyen formában önerőre mindenképpen szükség van. Önerő lehet megtakarított pénzösszeg, vagy akár ingatlan is – esetleg mindkettő. Lakáshitel felvételekor, ha nem rendelkezünk elég megtakarítással és ingatlanbiztosítékkal, akkor maga a megvásárolandó ingatlan szolgál fedezetül.

Mit kell tudni a manapság lakáshitelhez szükséges önerőről?

Mit kell tudni a manapság lakáshitelhez szükséges önerőről?

Azok, akik úgy döntenek, hogy az álmaik otthonának megvásárlásához lakáshitelt fognak igényelni, nincsenek könnyű helyzetben. Nem olyan egyszerű napjainkban a lakáshitel igénylés folyamata, már csak azét sem, mert sok feltételnek szükséges megfelelni a sikeres kölcsönhöz jutáshoz az embernek. Régen, a válság előtt ez jóval könnyebb volt, most viszont már a… Tovább: Mit kell tudni a manapság lakáshitelhez szükséges önerőről?»

A lakáshitel igénylése kevés önerővel is lehetséges?

A lakáshitel igénylése kevés önerővel is lehetséges?

Szerencsés helyzetben vannak azok, akik lakáshitel igénylés nélkül megtudják oldani álmaik otthonának megvásárlását. A legtöbb ember azonban nincs ilyen kivételes helyzetben, így amikor elérkezettnek látják az időt egy saját ingatlan megvásárlására, hitelt kell igényelniük. Manapság már önerő és ingatlan fedezet nélkül nem nagyon lehet lakáshitelt igényelni. A lakáshitel igénylése kevés… Tovább: A lakáshitel igénylése kevés önerővel is lehetséges?»

Mennyi a lakáshitelek esetében a kötelező önerő, amivel rendelkezni kell?

Mennyi a lakáshitelek esetében a kötelező önerő, amivel rendelkezni kell?

Napjainkban közel sem olyan egyszerű hitelhez jutni, mint néhány évvel ezelőtt volt. A válság következménye az lett, hogy a bankok már szigorított feltételekkel adtak csak kölcsönöket, melynek az volt az oka, hogy meg akarták akadályozni a felelőtlen pénzfelvételt, és a lakosság eladósodását. Míg régen lakáshitel igénylése önerő nélkül is szóba… Tovább: Mennyi a lakáshitelek esetében a kötelező önerő, amivel rendelkezni kell?»

Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?

Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?

Manapság nagyon nehéz helyzetben van az, aki álmai otthonának megvásárláshoz lakáshitel igénylésére szorul. Míg a válság előtt könnyebb volt hitelhez jutni ( akár önerő vagy épp ingatlan fedezet nélkül is meg lehetett kapni egy lakáshitelt megfelelő jövedelem esetén ), addig ma már jelentős szigorítások léptek életbe a bankoknál a kölcsönök… Tovább: Lakáshitel önerő és ingatlan fedezet nélkül is megigényelhető?»

A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?

A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?

Ahhoz, hogy valakinek sikerüljön teljesen önerőből, készpénzben megvásárolni egy ingatlant, vagy nagyon sokat kell dolgozni és gyűjtögetni, vagy nagyon jó helyre kell születni, ahol a család tudja anyagilag támogatni a saját otthona megvásárlását. A legtöbbek azonban lakáshitel igénylésére szorulnak még most, 2014- ben is, és az is nagy nehézséget okozhat,… Tovább: A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?»

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Sajnálatos módon sok embernek van szüksége manapság, 2014- ben is hitelre. Kevesen tudják az megoldani, hogy készpénzre megvegyen egy autót vagy épp egy ingatlanat. A hiteleknek, így a lakáshitel igénylésnek is igen komoly feltételei vannak, így akárki nem juthat kölcsönhöz. Sokan félnek, hogy még az önerőt sem tudják összegyűjteni, anélkül… Tovább: Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?»

Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?

Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?

Alighanem minden ember vágyik egy saját otthonra, egy helyre, ahova a fárasztó és stresszes mindennapokban este hazamehet. Kevesen tehetik meg azt manapság, hogy ezt lakáshitel igénylés nélkül is meg tudják valósítani. A bankoknál viszont jóval nehezebb a hiteligénylés, mint a válság előtt, így jó, ha kölcsön igénylés előtt utána járnak… Tovább: Lakáshitel önerő nélkül is lehetséges napjainkban?»

Lakáscélú hitel önerő nélkül – lehetséges!

Lakáscélú hitel önerő nélkül – lehetséges!

Lakáscélú hitel önerő nélkül is igényelhető bizonyos feltételek megléte mellett. Az önerő lehet számlapénz, vagy akár bankbetét is, melyet le tud az igénylő igazolni. Alapesetben a bankok ragaszkodnak az önerőhöz, mert látni akarják, hogy a leendő adós képes arra, hogy az addigi fizetéséből félretegyen pénzt, mutatván azt, hogy fogja tudni a… Tovább: Lakáscélú hitel önerő nélkül – lehetséges!»

Lakáshitel minimum önrész

Lakáshitel minimum önrész

Lakáshitel felvételéhez a minimum önrész általában változó, a lakáshitel összegéhez szokott kötődni, maximum 10-15% lehet, de van olyan bank, akinek akár 5% is elég. Az önrész mértéke függ annak az ingatlannak az értékétől is, melyet a lakáshitelbe ajánlunk fel mint ingatlan fedezet. Erre az ingatlan fedezetre lesz a jelzálogszerződés is… Tovább: Lakáshitel minimum önrész»

Lakáshitel 20 millió – milyen kondíciókkal lehet?

Lakáshitel 20 millió – milyen kondíciókkal lehet?

Ha 20 millió forint lakáshitelt szeretnénk felvenni, akkor ahhoz elég magas jövedelemmel és önerővel kell rendelkeznünk, mert viszonylag nagy összegről van szó, és elég nagy lehet a kockázat. Az ilyen összegnél elvárt minimum havi jövedelem az nettó 150-250 ezer forint. A lakáshitel fedezetéül szolgáló ingatlannak pedig tehermentesnek kell lennie, és… Tovább: Lakáshitel 20 millió – milyen kondíciókkal lehet?»

1. oldal 6 oldalból12345...Utolsó »
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752