0

A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?

Ahhoz, hogy valakinek sikerüljön teljesen önerőből, készpénzben megvásárolni egy ingatlant, vagy nagyon sokat kell dolgozni és gyűjtögetni, vagy nagyon jó helyre kell születni, ahol a család tudja anyagilag támogatni a saját otthona megvásárlását. A legtöbbek azonban lakáshitel igénylésére szorulnak még most, 2014- ben is, és az is nagy nehézséget okozhat, hogy az önerő megfelelő mértékét össze tudják szedni.

A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?

A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?

A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben? Manapság már nem találni olyan bankot, ahol minimális önerő is elég ahhoz, hogy valakinek sikeres legyen a lakáshitel igénylése. Mértéke sok mindentől függ, fontos például, hogy hol van az ingatlan, mekkora az igénylők jövedelme, és az is, hogy mennyibe kerül a kiválasztott ház vagy épp lakás. A pontos önerő összegéről a bankokban érdemes érdeklődni.

Milyen esetben nem szükséges önerő 2014- ben a lakáshitel igénylésekor? Nem minden lakáshitel szól pusztán az ingatlan megvásárlásáról, hiszen léteznek olyan konstrukciók is, ahol csak a lakás felújítására, vagy a ház kibővítéséhez kell hitel. Mivel ezek nem akkora összegűek, mint egy teljes ingatlan megvásárláshoz szükséges hitel, így ezek akár önerő nélkül is megigényelhetőek.

Amennyiben pontos információkat szeretne tudni, hogy a kinézett ingatlanhoz mekkorának kell lenni a lakáshitel önerő mértékének 2014- ben, az lehet a legjobb választás, ha a fentebb felsorolt információkkal bemegy több bankba, és megérdeklődi. Sok helyen lehet olvasni, hogy 20% önerő minimum szükséges, de nem szabad minden esetben általánosítani!

  
Iktatva: Önerő Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752