Hírek cafeteria és Első lakáshitel témában

Lakáscélú hitel cafeteria – megéri!

Lakáscélú hitel cafeteria – megéri!

Lakáscélú hitel igénylése szinte mindegyik bankban lehetséges, és ha a kötelező kritériumoknak megfelelünk, akkor nagyjából 4-6 héten belül a pénzünknél is lehetünk. A lakáshitellel már rendelkezőknek pedig azért fontos a lakáscélú hitel cafeteria, mert miután igényelték, jóval megkönnyebbedik az életük. Az új béren kívüli juttatás lényege ugyanis, hogy a lakáshitellel… Tovább: Lakáscélú hitel cafeteria – megéri!»

Lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet – fontos!!

Lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet – fontos!!

A lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet tavaly év végén lépett érvénybe. A döntés értelmében a munkáltató egy teljesen új cafeteriát tud a dolgozói részére biztosítani anélkül, hogy a jelenlegi rendszeren bármit módosítani kelljen, tehát egy plusz adható keret típusról döntött a kormány. A lakáshiteles dolgozók örülhetnek leginkább ennek a típusú új… Tovább: Lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet – fontos!!»

Lakáshitel törlesztés munkáltató által – már ezt is lehet?

Lakáshitel törlesztés munkáltató által – már ezt is lehet?

A lakáshitel havi törlesztő részletét akár már a munkáltató is fizetheti 2014-től, erről állapodott meg a kormány a tavalyi év végén. Egy elé érdekes konstrukcióról, illetve feltételekről van szó, azonban a kezdeményezés abszolút pozitív és egyedülálló. A lényege, hogy a munkáltató a cafeteria keretén belül már kérheti azt is, hogy… Tovább: Lakáshitel törlesztés munkáltató által – már ezt is lehet?»

Lakáscélú hiteltörlesztés, cafeteria – ebből is lehet!

Lakáscélú hiteltörlesztés, cafeteria – ebből is lehet!

Lakáscélú hiteltörlesztés már cafeteriából is lehetséges. Ehhez az kell, hogy a munkavállaló a cafeteria választásakor a lakáshitel törlesztést válassza akkor amikor nyilatkozni lehet erről. Ez a teljesen új, a munkáltató által fizethető béren kívüli juttatás igen kedvező lehet azoknak a dolgozóknak, akik lakáshitellel rendelkeznek. Az új cafeteria legfontosabb eleme, hogy… Tovább: Lakáscélú hiteltörlesztés, cafeteria – ebből is lehet!»

Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!

Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!

A lakásvásárlási hitelek közül a piaci alapú lakáshitel versenytársa régen a támogatott lakáshitel volt, mely a törlesztés után adókedvezményt adott. Ez a típusú támogatás mára már megszűnt, és a helyébe lépett az állami kamattámogatott lakáshitel, mely esetében az állam közvetve, a bankokon keresztül ad kamattámogatást. A kamattámogatás mértéke mindig az… Tovább: Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!»

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye – járulékmentesen!

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye – járulékmentesen!

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye kétféle lehet: az egyik melyet a banktól kapunk átszerződés útján, a másik melyet az államtól kapunk közvetett módon. A lakáscélú hitelek törlesztése olykor gondot jelenthet. Ez lehet egy átmeneti forintgyengülés a devizahiteleseknek, vagy egy átmeneti egészségügyi állapot, vagy munkahelyi gond, mely által a lakáshitel fizetése egy bizonyos… Tovább: Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye – járulékmentesen!»

Lakáshitel juttatás  – az új cafeteria!

Lakáshitel juttatás – az új cafeteria!

Egy teljesen új lakáshitel támogatás lett tavaly év végén bevezetve, méghozzá a lakáshitel cafeteria. A új juttatás lényege, hogy eltérően az előző, már régóta jól megszokott ételutalványoktól, és különböző üdülési csekkektől, egy nagyban eltérő lakáshitel támogatási rendszer lett bevezetve, melynek esetében a munkaáltató – ha a munkavállaló kéri akkor –… Tovább: Lakáshitel juttatás – az új cafeteria!»

Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!

Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!

2014-ben a lakáshitelek törlesztésének támogatása adómentesen történhet. A magyar kormány a tavalyi év végén egy teljesen új cafeteria létrehozásáról döntött, mely alapjaiban változtathatja meg mind a lakáshitel törlesztési szokásainkat, mind a cafeteriához való viszonyunkat. Eddig a béren kívüli juttatások kimerültek egy készpénz helyettesítő eszközként, melyet alig várunk, hogy a boltban… Tovább: Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!»

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás 2014 – kamatmentesen!

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás 2014 – kamatmentesen!

Lakáscélú hitel fizetéséhez munkáltatói támogatást lehet 2014-ben kérni. Az új, 2013 év végén hozott a cafeteriákat érintő rendelet által már nem csak a megszokott béren kívüli juttatásokat lehet igényelni. Eddig megszokhattuk, hogy étkezési csekkeket, SZÉP kártyát, üdülési csekket, sport vagy kultúra utalványt kapunk, vagy esetleg nyugdíj előtakarékossági számlát. A munkáltató… Tovább: Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás 2014 – kamatmentesen!»

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!

A munkáltató a dolgozóit ösztönözve több lehetőséget tarthat a kezében. Az egyik, ha fizetésemelést ad kisebb mértékben, a másik ha béren kívüli juttatást biztosít, valamelyest nagyobb mértékben. A béren kívüli juttatás eddig is lehetett többféle: az egyik cafeteria elem az üdülési csekk, vagy a kultúra, illetve sport utalvány volt, a… Tovább: Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752