Cikkek a(z) Lakásvásárlási hitelek és Első lakáshitel kategóriából

Lakásvásárlási hiteleket igényelhetünk a pénzintézetektől, amennyiben szeretnénk használt, vagy új lakást vásárolni, de felhasználhatjuk az igényelt hitelösszeget új lakó- vagy üdülőingatlan építésére is. Lakásvásárlási hitel felvételekor az igényelt hitelösszeg nem lehet több a fedezet értékének 75%-ánál. Lakásvásárlásnál fontos, hogy a megvásárolandó ingatlanon ne legyen bejegyezve végrehajtási jog, ugyanis így nem szerepelhet az ügyletben fedezetként.

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak hamarosan minden közalkalmazottnak elérhetővé válik. Ennek a hitelnek a lényege, hogy kamatkedvezménnyel segíti a közalkalmazottaknak saját lakáshoz jutni a kormány. A kamattámogatott lakáshitel felvételének egyik feltétele, hogy a lakáshitel igénylő magyar állampolgár, aki a magyar közfoglalkoztatásban dolgozik, mint “közszolga”. Eddig neki külön még nem volt lakáshitel kitalálva,… Tovább: Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!»

Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!

Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!

A lakáshitel támogatási program lényege, hogy egyre szélesebb kör juthasson lakáshitelhez, és ennek köszönhetően saját lakáshoz vagy házhoz is. Minél többen igénylik a lakáshitelt, annál több saját tulajdonú ingatlan lesz, és ennek köszönhetően az ingatlan piac is fel tud pörögni. Aki most szeretne lakáshitelhez jutni az többszörösen is jól jár…. Tovább: Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!»

Lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet – fontos!!

Lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet – fontos!!

A lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet tavaly év végén lépett érvénybe. A döntés értelmében a munkáltató egy teljesen új cafeteriát tud a dolgozói részére biztosítani anélkül, hogy a jelenlegi rendszeren bármit módosítani kelljen, tehát egy plusz adható keret típusról döntött a kormány. A lakáshiteles dolgozók örülhetnek leginkább ennek a típusú új… Tovább: Lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet – fontos!!»

Lakáshitel törlesztés munkáltató által – már ezt is lehet?

Lakáshitel törlesztés munkáltató által – már ezt is lehet?

A lakáshitel havi törlesztő részletét akár már a munkáltató is fizetheti 2014-től, erről állapodott meg a kormány a tavalyi év végén. Egy elé érdekes konstrukcióról, illetve feltételekről van szó, azonban a kezdeményezés abszolút pozitív és egyedülálló. A lényege, hogy a munkáltató a cafeteria keretén belül már kérheti azt is, hogy… Tovább: Lakáshitel törlesztés munkáltató által – már ezt is lehet?»

Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?

Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?

Lakáscélú hitelek közül alapvetően két fajtát különböztetünk meg. Az egyik a piaci alapú lakáshitel, mely kamatozását tekintve az éppen aktuális pénzpiaci helyzet határozza meg azt, hogy a lakáshitel kamata mekkora lesz. A pénzpiacok mozgásának és a magyar gazdaság teljesítményének függvényében határozza meg a monetáris tanács az irányadó alapkamat lábat, melyhez… Tovább: Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?»

Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!

Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!

Lakáscélú hitelek jellemzői közül azokat soroljuk fel, melyek mint lakáshitel típus általános jellemzői. A lakáshitelek önmagukban jelzáloghitelek is egyben. Tehát mindenképpen szüksége lesz a lakáshitel igénylőjének egy ingatlan fedezetre, melynek mindenképpen a földhivatal által igazoltan tehermentesnek kell lennie.Nagyon fontos az is, hogy az ingatlan elhelyezkedésétől függően a lakáshitel összege az… Tovább: Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!»

Lakásvásárlási hitel kamat – ennél alacsonyabb már nem lesz!

Lakásvásárlási hitel kamat – ennél alacsonyabb már nem lesz!

A lakásvásárlási hitelek kamatai úgy néz ki elérték a mélypontjukat, úgy, ahogy a jegybanki alapkamat is nagyjából már rekord alacsonyan áll. A lakáshitelek kamatai követték az alapkamat tendenciáját, és már tavaly nyáron a szakértők megfogalmaztak egy teóriát miszerint elértük a mélypontot a lakáshitelek kamatait nézve. Azonban a tendencia folytatódott, és lassan… Tovább: Lakásvásárlási hitel kamat – ennél alacsonyabb már nem lesz!»

Lakásvásárlási hitelkalkulátor – hogyan használjam?

Lakásvásárlási hitelkalkulátor – hogyan használjam?

A lakásvásárlási hitelkalkulátor kitöltésével megtudhatjuk, a lakáshitelünk minden olyan részletét, amiért amúgy a bankfiókba mennénk. alapesetben a lakáshitel kalkulátorok mellett egy telefonszámot is találunk, vagy egy olyan online felületet, melyet kitöltve visszahívást kérhetünk a banktól. Vagy kitöltjük a felületet, vagy a lakáshitel kalkulátor néhány elemét felvíve beküldhetjük a lakáshitel igényünket, és ugyan úgy… Tovább: Lakásvásárlási hitelkalkulátor – hogyan használjam?»

Fedezetcsere lakáshitel esetében – hogyan működik?

Fedezetcsere lakáshitel esetében – hogyan működik?

Ha már van lakáshitelünk, de szeretnénk egy másik lakást vagy házat venni, esetleg a jelenlegit eladni, melyre a bank jelzálogjoga be van jegyezve, akkor megtehetjük, de csak a bank jóváhagyásával. Megesik az ember életében, és akármikor előfordulhat, hogy egy váratlan döntés elé kerül, amikor esetleg egy nagyobb összeghez jut, de nem… Tovább: Fedezetcsere lakáshitel esetében – hogyan működik?»

Lakásvásárlási hitel költségei – mik is ezek pontosan?

Lakásvásárlási hitel költségei – mik is ezek pontosan?

Lakásvásárlási hitel költségei között több elem is található. A lakáshitelek felvétele a bankfiókban az igényléssel kezdődik, úgynevezett induló költségekkel. Ha a lakáshitelt még nem folyósították ki, már akkor lehet igénylési díj vagy esetleg hitelbírálati díj. Ezen felül a Takarnet lekérés, és egyéb földhivatali díjak, KHR adatbázis lekérés melyek emelhetik a… Tovább: Lakásvásárlási hitel költségei – mik is ezek pontosan?»

1. oldal 32 oldalból12345...102030...Utolsó »
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752