Hírek KHR lista és Első lakáshitel témában

Lakáshitel igénylése vajon khr- listásoknak is lehetséges lehet manapság?

Lakáshitel igénylése vajon khr- listásoknak is lehetséges lehet manapság?

A gazdasági válság bizony sok hiteltulajdonost tett tönkre anyagilag. Sokan veszítették el a lakásukat, mivel a megemelkedett törlesztő részletű hiteleket már nem tudták fizetni. Sajnálatos módon azonban nem elég, hogy valaki elveszítette az otthonát, de még a khr- listára is felkerült, ami a későbbi hiteligénylési lehetőségeit nagyban megnehezíti. Lakáshitel igénylése… Tovább: Lakáshitel igénylése vajon khr- listásoknak is lehetséges lehet manapság?»

Lakáshitel igénylése passzív bar listásoknak vajon lehetséges már?

Lakáshitel igénylése passzív bar listásoknak vajon lehetséges már?

A gazdasági válság nem csak a hiteligénylés feltételein szigorított, de bizony sok ember anyagi helyzetét is tönkretette. Nem nevezhető ritka jelenségnek az, hogy az ember válság előtt igényelt hitele bedőlt, és bar listára került. Az pedig, hogy valaki a bar listán szerepel, igencsak megnehezíti a dolgát a leendő hiteligénylések terén…. Tovább: Lakáshitel igénylése passzív bar listásoknak vajon lehetséges már?»

Lehetséges lakáshitel passzív bar listásoknak is?

Lehetséges lakáshitel passzív bar listásoknak is?

Az elmúlt években bekövetkezett gazdasági válság nem kedvezett a hiteltulajdonosoknak. Sokan jártak úgy, hogy törlesztő részleteik úgy megemelkedtek, hogy már nem bírták fizetni, így bár listára kerültek ( bár  manapság már inkább KHR listaként emlegetik ). A passzív státusz pedig a bar listán megnehezíti az újbóli hiteligénylést a későbbiekben. Lehetséges… Tovább: Lehetséges lakáshitel passzív bar listásoknak is?»

Lakásvásárlási hitel aktív bárosoknak – felvehetik?

Lakásvásárlási hitel aktív bárosoknak – felvehetik?

Lakásvásárlási hitel aktív bárosoknak elvileg nem lehetséges, ráadásul akkor sem ha a lakáshitel szereplője – legyen az adós, adóstárs, kezes, vagy készfizető kezes – fent van a BAR listán. A BAR lista –  új neve KHR lista – szereplői közé akkor kerül fel valaki, ha nem tudja a hitelét fizetni,… Tovább: Lakásvásárlási hitel aktív bárosoknak – felvehetik?»

Passzív KHR lakáshitel igénylése lehetséges?

Passzív KHR lakáshitel igénylése lehetséges?

Ha valaki szerepel a KHR listán, akkor még nem kizárt, hogy igényelhet lakáshitelt, de őszintén szólva igencsak hátráltató tényező. De mi is az a KHR lista? A KHR listára (régi nevén BAR lista) azok az adósok kerülnek fel, akik legalább 3 hónapon keresztül folyamatosan el voltak maradva a törlesztő részletek… Tovább: Passzív KHR lakáshitel igénylése lehetséges?»

Lakáshitel passzív bar listásoknak – lehetséges?

Lakáshitel passzív bar listásoknak – lehetséges?

Lakáshitel passzív bar listásoknak is lehetséges, de mindenképpen az kell hozzá, hogy fel tudjon a ügyfél mutatni egy olyan meggyőző számlatörténetet vagy olyan ingatlan fedezetet tud biztosítani, mely elég meggyőző lehet a bank számára ahol a lakáshitelt igényli, hogy egyedi kondíciók alapján a lakáshitel folyósítható legyen számára. Ugyanis, sem aktív,… Tovább: Lakáshitel passzív bar listásoknak – lehetséges?»

Lakáshitel passzív bar listásoknak – így is lehet?

Lakáshitel passzív bar listásoknak – így is lehet?

Lakáshitel felvétele hosszú ideig nem volt igényelhető, mivel ha valaki egyik hitelén nem fizette a havi törlesztő részletet, akkor félő, hogy az új hitelén sem fogja. A BAR lista, mely mai nevén KHR (Központi Hitelinformációs Rendszer) lista kizáró tényező volt, akkor lehet rá felkerülni, ha legalább 3 hónapon keresztül folyamatosan… Tovább: Lakáshitel passzív bar listásoknak – így is lehet?»

Lakáshitel BAR listásoknak

Lakáshitel BAR listásoknak

Lakáshitel BAR listásoknak hivatalosan nem elérhető. A BAR lista – mely jelenleg hivatalosan a KHR lista (Központi Hitelinformációs Rendszer) nevet viseli – adatbázisába akkor kerül bele valaki, ha törlesztésének elmaradása 3 hónapon keresztül folyamatosan meghaladta a mindenkori minimálbér összegét. A BAR listán pozitív és negatív adós lista is létezik, ha valaki… Tovább: Lakáshitel BAR listásoknak»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752