Hírek kamattámogatás és Első lakáshitel témában

A lakáshitel egyedülállóknak is elérhető!

A lakáshitel egyedülállóknak is elérhető!

Gyakori probléma az manapság, hogy a házasságok, párkapcsolatok zátonyra futnak, és egyedülállóként élik tovább az életet a korábbi társak. Ha egyedülálló valaki, ha párkapcsolatban él, általában mindenki vágyik arra, hogy saját otthona legyen. Vannak, akik ezt önerőből is megtudják valósítani, ám a többségnek ehhez lakáshitel igénylésére van szüksége. A lakáshitel… Tovább: A lakáshitel egyedülállóknak is elérhető!»

Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!

Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!

Már igényelhető a kamattámogatás lakáshitelre. Minél több gyermekkel rendelkezünk annál nagyobb állami támogatásra számíthatunk. A magyar állam nem közvetlenül utal át minden hónapban támogatást a lakáshitelt felvevőknek, hanem a jogosultaknak nyújt kamatkedvezmény a bankokon át közvetve. A lakáshitel kamata a jegybanki alapkamathoz igazodik, erre jön rá a kereskedelmi bankok kamata, plusz… Tovább: Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!»

Lakáscélú hitel támogatás 2014 – állami segítség!

Lakáscélú hitel támogatás 2014 – állami segítség!

Lakáscélú hitel támogatás 2014-ben is igénybe vehető. A lakáshitel felvételét kezdeményezőknek nincs más dolguk mint befáradni az egyik bankfiókba, és a lakáshitel igénylőt lapot kitölteni. A fiókos banki ügyintézővel meg kell vizsgálni a helyzetüket, hogy jogosultak lehetnek-e az államilag kamattámogatott lakáshitel igénylésére, mert ha igen, akkor a támogatás igénybe vételéhez… Tovább: Lakáscélú hitel támogatás 2014 – állami segítség!»

Támogatott lakásvásárlási hitel

Támogatott lakásvásárlási hitel

Támogatott lakásvásárlási hitel igénylehető szinten minden bankfiókban, de nagyon igyekezzünk, ha alacsonyabb törlesztő részletet szeretnénk havi szinten fizetni, mert nemsokára jönnek a választások, és elképzelhető, hogy az új konstrukció ami felváltja a jelenlegi támogatott lakáshiteleket már nem lesz annyira hatékony és kedvező, mint a mostani rendszerű közvetett állami támogatás. A… Tovább: Támogatott lakásvásárlási hitel»

Lakáshitel feltételek 2013

Lakáshitel feltételek 2013

Lakáshitel feltételek 2013-ban, és még 2014 elején is várhatóan ugyan azok lesznek, azonban a 2014-es választások utáni állapotokat egyelőre lehetetlen megjósolni. Ugyanis a lakáshitelek támogatása 2010-ig adókedvezmény formájában valósult meg, jelenleg kamatkedvezmény nyújtható, viszont, hogy a jövő mit hoz azt sajnos még nehéz megmondani, mert az is lehet, hogy marad… Tovább: Lakáshitel feltételek 2013»

Kamattámogatott lakáshitel előtörlesztése

Kamattámogatott lakáshitel előtörlesztése

Kamattámogatott lakáshitel előtörlesztése ugyan úgy működik mint egy normál módon felvett, forint alapú, deviza alapú, vagy piaci alapú lakáshitel esetében. Az előtörlesztési kérelmet a bankban jelezni kell, majd a kérelem benyújtása után a fiók továbbítja a társosztályra, ahol ezt a kérelmet elbírálják. Ez viszonylag hamar megvan és nem szokott probléma… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel előtörlesztése»

Első lakáshitel országos takarékszövetkezet

Első lakáshitel országos takarékszövetkezet

Ha első első lakáshitelünket igényeljük, akkor érdemes mindjárt egy kombinált hitelben gondolkozni, hiszen így számos előnyhöz juthatunk és különböző akciókat foghatunk ki. A lakáshitel igénylés legelején érdemes mindig alaposan utána érdeklődni minden banknál és pénzintézetnél, hogy mekkora törlesztő részlettel, milyen hosszúságú futamidővel, milyen összegű lakáshitelhez juthatunk. Ha kiválasztottuk az adott… Tovább: Első lakáshitel országos takarékszövetkezet»

Lakáshitelek állami támogatása

Lakáshitelek állami támogatása

Lakáshitelek állami támogatása a bankokon keresztül valósul meg, ők azok akik az államilag kamattámogatott lakáshiteleket kibocsájtják, és igényelhetővé teszik. A támogatás a lakáshitel folyósításától számolva még maximum 5 évig jár, utána visszavált a lakáshitel piaci kamatozású hitellé. Viszont a támogatás mértéke végig ugyan annyi marad mint az törlesztés elején, ez… Tovább: Lakáshitelek állami támogatása»

Támogatott lakáshitelek

Támogatott lakáshitelek

Támogatott lakáshitelek igényelhetőek, méghozzá egy külön nyomtatványon, amelyet a lakáshitel igénylő mellé kell kitölteni ahhoz, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy jogosultak vagyunk-e rá. Államilag támogatott lakáshitelek használt lakásra és új lakásra is igényelhető, sőt a használt ingatlant akár fel is újíthatjuk, modernizálhatjuk ebből az összegből. Államilag kamattámogatott lakáshitelek csak forintalapon igényelhetőek, a devizaalapú… Tovább: Támogatott lakáshitelek»

Támogatott lakáshitel 2013

Támogatott lakáshitel 2013

Támogatott lakáshitel 2013-ban is a bankfiókok rengetegében igényelhető, méghozzá egy külön nyomtatványon, amelyet a lakáshitel igénylő mellé kell kitölteni ahhoz, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy jogosultak vagyunk-e rá. Államilag támogatott lakáshitel használt lakásra és új lakásra is igényelhető, sőt a használt ingatlant akár fel is újíthatjuk, modernizálhatjuk ebből az összegből. Államilag… Tovább: Támogatott lakáshitel 2013»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752