0

Első lakáshitel országos takarékszövetkezet

Ha első első lakáshitelünket igényeljük, akkor érdemes mindjárt egy kombinált hitelben gondolkozni, hiszen így számos előnyhöz juthatunk és különböző akciókat foghatunk ki. A lakáshitel igénylés legelején érdemes mindig alaposan utána érdeklődni minden banknál és pénzintézetnél, hogy mekkora törlesztő részlettel, milyen hosszúságú futamidővel, milyen összegű lakáshitelhez juthatunk.

Ha kiválasztottuk az adott bankot, akkor a konstrukciók felől is érdemes minél részletesebben kérdezősködni, hiszen ha első lakáshitelünket vesszük fel akkor jelentős kedvezményekhez is juthatunk akár, főleg, ha egy olyan kombinált lehetőséget választunk, mellyel még spórolni is tudunk. Ha a takarékszövetkezetekből már jól ismert lakáskasszával kombinált első lakáshitelünket vesszük fel, akkor a lakáshitel futamidejének első éveiben a befizetésünk egy megtakarításba érkezik, és csak a kamatokat kell fizetnünk.

Első lakáshitel felvételével még spórolhatunk is!

Első lakáshitel felvételével még spórolhatunk is!

Amint a lakáskassza gyűjtési ideje lejár, a lakáshitel átvált normál lakáshitellé, de az addig összegyűjtött, előtakarékossági összeg levonódik a lakáshitel fennálló tőkéjének részéből, magyarul annyival csökkenni fog a bank felé a tartozás. Sőt, ezen felől kamattámogatott lakáshitelhez is juthatunk, mellyel tovább csökkenthető a lakáshitel havi törlesztője.

Ezt is, mint a lakáskassza szerződést külön kell igényelni az adott lakáshitel mellé, és a pozitív bírálatot követően máris élvezhetjük a kamattámogatás előnyeit. Minél több gyermekkel rendelkezik az első lakáshitel igénylője, annál magasabb kamatkedvezmény adható neki. Ez az egyik legnépszerűbb konstrukció, melyet a fiatalok választanak, hiszen kiszámítható, forintalapú és még spórolhatunk is vele.

 

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752