Cikkek a(z) MKB és Első lakáshitel kategóriából

Az MKB Lakáshitel összegét fordíthatjuk új lakás vagy ház építésére, használt és új lakás vagy ház vásárlására, netán lakáscsere esetén meglévő lakás vagy ház értékesítéséig, áthidaló hitelként az új lakás vagy ház vételárának kiegyenlítéséhez, esetleg az építkezés befejezésére, bővítésre vagy korszerűsítésre. A hitel ugyanazon fedezet esetében több célra is igényelhető: akár egyszerre igényelhetünk áthidaló és lakásépítési hitelt, vagy lakásvásárlási és felújítási hitelt, melynek annyi csak a formai követelménye, hogy külön szerződésbe kell foglalni őket.

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

MKB lakáshitel kalkulátor

MKB lakáshitel kalkulátor

MKB lakáshitel kalkulátor az MKB Bank honlapján érhető el. A kalkulátor segít a bank kétféle lakáshitel konstrukciójában eligazodni, egy viszonylag egyszerűen elkészíthető kalkuláció segítségével. Ezek a konstrukciók az „MKB Bank lakáshitel”, valamint a „MKB Lakáshitel Áthidaló Plusz”. Mindkét lakáshitel típus felhasználható használt lakás vagy ház vásárlására, vagy új lakás, ill…. Tovább: MKB lakáshitel kalkulátor»

MKB Bank lakáshitel

MKB Bank lakáshitel

Az MKB Bank lakáshitel felvétele esetén az alsó összeghatár kétmillió forint, felső határa pedig az ingatlan biztosíték értékének 80%-a, ha forintban van az ingatlan fedezet bejegyezve. Amennyiben euróban van a biztosíték bejegyezve, úgy 60%, ha svájci frankban, vagy egyéb devizában, akkor csak 45%. Azonban a lakáshitel összegét az is befolyásolhatja,… Tovább: MKB Bank lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752