0

MKB lakáshitel kalkulátor

MKB lakáshitel kalkulátor az MKB Bank honlapján érhető el. A kalkulátor segít a bank kétféle lakáshitel konstrukciójában eligazodni, egy viszonylag egyszerűen elkészíthető kalkuláció segítségével. Ezek a konstrukciók az „MKB Bank lakáshitel”, valamint a „MKB Lakáshitel Áthidaló Plusz”.

Mindkét lakáshitel típus felhasználható használt lakás vagy ház vásárlására, vagy új lakás, ill. ház építésére, valamint mind a kettőnél három hónapos vagy egy éves kamatperiódust választhatunk. Ezen hitelek aktuális kondícióiról és feltételeiről mind a honlapon, mind a bankfiókban bővebb tájékoztatást kaphatunk. Mind a két kalkulátor esetében elég, ha kitöltjük a hitelcélra, a futamidőre, valamint a hitelösszegre és a kamatperiódusra vonatkozó részt.

Kalkuláció egyszerűen, laikusoknak is

Kalkuláció egyszerűen, laikusoknak is

Az MKB lakáshitel kalkulátor használatával így egyszerű egy körülbelüli képet kapni arról, hogy mekkora eséllyel pályázunk lakáshitel felvételére, illetve mekkora mennyiségű hitelt igényelhetünk, és azt mennyi idő alatt tudjunk visszafizetni.  Amennyiben lakáshitelt igényelnénk Tőlük, azt többféle módon tehetjük meg: vagy telefonon hívjuk őket, vagy egy webes űrlap kitöltésének segítségével visszahívást kérünk, valamint email-ben is intézhetjük ugyanezt. De a fiókhálózatukat is belinkelték, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb fekvő MKB Bank fiókot.

A a hozzánk legközelebb fekvő MKB Bank fiókot.z MKB Bank felhívja a kalkulátort kitöltők figyelmét arra, hogy a bank aláírta a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexet és közli, hogy az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, MKB Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752