Hírek ingatlanfedezet és Első lakáshitel témában

Lakáshitel igénylése vajon diákoknak is lehetséges?

Lakáshitel igénylése vajon diákoknak is lehetséges?

Mindenki vágyik egy saját lakásra, hiszen a tudat, hogy van egy saját ingatlana az embernek, nagyon megnyugtató tud lenni. Sokan már diákként elkezdenek gyűjtögetni arra, hogy néhány éven belül megveszik álmaik otthonát. Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon diákként is igényelhető e napjainkban lakáshitel. A lakáshitel igénylése vajon diákoknak is… Tovább: Lakáshitel igénylése vajon diákoknak is lehetséges?»

Lakáshitel kondíciók

Lakáshitel kondíciók

Ahány bank, pénzintézet vagy hitelintézet annyi lakáshitel kondícióval találhatjuk magunkat szembe. Minden bank verseng az ügyfelekért, és igyekeznek minél több ügyfelet akvirálni, illetve elvenni egymástól, ezért általában az alapján változtatják a lakáshiteleik kondícióit, hogy a másik banktól el tudják venni az ügyfeleket, vagy a potenciális lakáshitel igénylőket. Ezek a lakáshitel kondíciók… Tovább: Lakáshitel kondíciók»

Lakáshitel ingatlanfedezet

Lakáshitel ingatlanfedezet

Lakáshitel felvételéhez elengedhetetlen, hogy legyen ingatlanfedezet, hiszen a lakáshitel szerződés mellé egy jelzálog szerződés is készül, melyet a zálogkötelezetteknek is alá kell írnia, akik lehetnek annak az ingatlannak a leendő tulajdonosai akik a lakáshitelt veszik fel (tehát adós és adóstársak egyben), valamint lehetnek teljesen külső személyek is, hiszen az ingatlanfedezetnek… Tovább: Lakáshitel ingatlanfedezet»

Lakáshitelek ingatlanfedezet nélkül

Lakáshitelek ingatlanfedezet nélkül

Lakáshitelek fedezet nélkül csak akkor lehetségesek, ha az igénylő jövedelme nagyon nagyon magas, illetve, tud olyan egyéb fedezetet nyújtani, mely megegyezik akár az ingatlan vagy a lakáshitel értékével. Így, 2013-ban a lakáshitelek mindegyike egyben jelzáloghitel is, tehát az ingatlan fedezet alap egy lakáshitel igénylésekor. Ha mégsem tudunk vagy akarunk ingatlanfedezetet… Tovább: Lakáshitelek ingatlanfedezet nélkül»

Lakáshitel külföldieknek – lehet?

Lakáshitel külföldieknek – lehet?

Lakáshitel külföldieknek is igényelhető. Ha nem magyar állampolgárok vagyunk, de szeretnénk felvenni Magyarországon lakáshitel, akkor ennek különösebb akadálya nincs. A lakáshitel felvételének menetét nem befolyásolja az, hogy nem vagyunk magyar állampolgárok. A lényeg az, hogy legyen elég jövedelmünk, amiből fizetni tudjuk a hitelt és fedezetünk, ami a banknak megfelel. A… Tovább: Lakáshitel külföldieknek – lehet?»

Lakáshitel ingatlanfedezettel – így a legegyszerűbb

Lakáshitel ingatlanfedezettel – így a legegyszerűbb

Lakáshitel felvétele akkor a legegyszerűbb, ha rendelkezünk kellő ingatlanfedezettel. Ha megvan az ingatlanfedezetünk, akkor már csak arra van szükség, hogy az adásnak és az adóstársnak legalább a minimálbérnek megfelelő rendszeres havi jövedelme legyen, mely nagyjából havi 160 és 200 ezer forint közötti nettó jövedelemhez juttatja őket. De ha nincs fedezet,… Tovább: Lakáshitel ingatlanfedezettel – így a legegyszerűbb»

Lakáshitel ingatlanfedezet nélkül

Lakáshitel ingatlanfedezet nélkül

Lakáshitel ingatlanfedezet nélkül manapság nagyon nehezen kérvényezhető. A lakáshitelek alapja maga az ingatlan, az ingatlan által nyújtott fedezet. Ezért csak nagyon indokolt esetben, kiemelkedően jó anyagi helyzetben lévő ügyfelek engedhetik meg maguknak, hogy külön eljárással esetleg megkapjanak egy lakáshitelt ingatlanfedezet nélkül. Ehhez ugyanis nagyon magas havi fix leigazolt bevétel szükséges…. Tovább: Lakáshitel ingatlanfedezet nélkül»

Lakáshitel fedezet nélkül

Lakáshitel fedezet nélkül

Lakáshitel felvétele manapság egyszerű felvenni, ha rendelkezünk elég fedezettel, vagy fedezetekkel hozzá, azonban fordul a kocka, ha nem nincs elég fedezet a lakáshitel felvételére. Fedezet nélkül akkor juthattunk lakáshitelhez, ha a jövedelmünk annyira magas volt, hogy a hitelt akár pár hónap leforgása alatt vissza tudtunk volna törleszteni fizetésünkből, csak egy… Tovább: Lakáshitel fedezet nélkül»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752