Cikkek a(z) CIB és Első lakáshitel kategóriából

A CIB bank hasznos tippeket ad lakáshitel felvétele előtt, ahol először is online hitel kalkulátorát ajánlja a havi törlesztő részlet kiszámolásához, valamint ajánlja, hogy hasonlítsuk össze az általa felkínált lakáshiteleket az összes felmerülő költséget és törlesztő részletet figyelembe véve, és nem várt események esetére is kínál megoldást, ha esetleg valamilyen rajtunk kívülálló ok miatt nem tudnánk a lakáshitelünk havi törlesztő részletét fizetni.

CIB Bank lakáshitelek

CIB Bank lakáshitelek

Ha a CIB Banknál veszünk fel lakáshitelt, akkor vagy telefonos tájékoztatás alapján, vagy személyesen érdeklődhetünk a jelenlegi kondícióktól és a lakáshitelek feltételeiről. A CIB Bank 1 évig garantáltan változatlanok a törlesztő részleteket ajánl, és kedvező induló költséget. Mivel forint alapon igényelhető, ezért nincs árfolyamkockázat sem. Devizahitelt, frank, euró, vagy yen… Tovább: CIB Bank lakáshitelek»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

CIB Bank lakáshitel kalkulátor

CIB Bank lakáshitel kalkulátor

CIB Bank lakáshitel kalkulátor elérhető a CIB Bank honlapján. Nagyon egyszerű a kalkulátor kezelése, tényleg semmilyen plusz tudást nem igényel, csak a legalapvetőbb információkat elég beírni, hogy a kívánt eredményt megtudjuk. Csak a hitelösszeget, futamidőt elég, ha kitöltjük, és ki fogja dobni a havonta fizetendő lakáshitel törlesztő részlet összegét. Amennyiben… Tovább: CIB Bank lakáshitel kalkulátor»

CIB Bank lakáshitel

CIB Bank lakáshitel

Lakáshitel felvételének folyamata a CIB Banknál a következőképpen néz ki: telefonos, vagy személyes előzetes tájékoztatás az aktuális kondíciókról és feltételekről, valamint a lakáshitel igényléséhez szükséges összes dokumentum listájának megbeszélése. Igénylőlap, és a személyes dokumentumok, azonosítók fénymásolata, valamint az ingatlannal kapcsolatos papírok kellenek. A hitelkérelem elindítása az összes kitöltött formanyomtatvány beadásával indul,… Tovább: CIB Bank lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752