0

CIB Bank lakáshitelek

Ha a CIB Banknál veszünk fel lakáshitelt, akkor vagy telefonos tájékoztatás alapján, vagy személyesen érdeklődhetünk a jelenlegi kondícióktól és a lakáshitelek feltételeiről. A CIB Bank 1 évig garantáltan változatlanok a törlesztő részleteket ajánl, és kedvező induló költséget. Mivel forint alapon igényelhető, ezért nincs árfolyamkockázat sem. Devizahitelt, frank, euró, vagy yen alapon már nem tudunk igényelni.

Bizonyos feltételek teljesülése esetén nincs kezelési költség, nincs szerződéskötési díj, nincs hitelbírálati díj, és elengedik a hiteles tulajdoni lap lekérésének díját is. A maximális futamidő 35 év is lehet, de ez nagyban függ az igénylő életkorától.

Lakáshitelhez CIB Bankos bankszámla is kell

Lakáshitelhez CIB Bankos bankszámla is kell

A CIB Banktól igényelhető lakáshitel lakáscélra, tehát használt, illetve új építésű lakás, lakóház vagy építési telek vásárlása, korszerűsítése, bővítése vagy építése esetén, valamint olyan, magánszemély által pénzintézettől felvett lakáscélú kölcsön kiváltására, amely forint alapú. Mindenképpen szükség lesz ingatlan fedezetre, mivel jelzálog alapú hitelről van szó.

A minimálisan igényelhető összeg 1 millió forint, a maximálisan felvehető összeg pedig az igénylő anyagi helyzetétől függ. A lakáshitel szerződés aláírása után a CIB Banknál már vezetett, vagy új folyószámlára fog érkezni a lakáshitel összege. Ha nincs még CIB Bankos bankszámlánk, akkor kötelező lesz nyitni egyet – ezt a legtöbb bank kérni szokta, sőt a jövedelmünket is kötelező lesz erre a bankszámlaszámra a jövőben.

  
Iktatva: CIB, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752