Hírek cib bank és Első lakáshitel témában

CIB Bank lakáshitelek

CIB Bank lakáshitelek

Ha a CIB Banknál veszünk fel lakáshitelt, akkor vagy telefonos tájékoztatás alapján, vagy személyesen érdeklődhetünk a jelenlegi kondícióktól és a lakáshitelek feltételeiről. A CIB Bank 1 évig garantáltan változatlanok a törlesztő részleteket ajánl, és kedvező induló költséget. Mivel forint alapon igényelhető, ezért nincs árfolyamkockázat sem. Devizahitelt, frank, euró, vagy yen… Tovább: CIB Bank lakáshitelek»

CIB Bank lakáshitel kalkulátor

CIB Bank lakáshitel kalkulátor

CIB Bank lakáshitel kalkulátor elérhető a CIB Bank honlapján. Nagyon egyszerű a kalkulátor kezelése, tényleg semmilyen plusz tudást nem igényel, csak a legalapvetőbb információkat elég beírni, hogy a kívánt eredményt megtudjuk. Csak a hitelösszeget, futamidőt elég, ha kitöltjük, és ki fogja dobni a havonta fizetendő lakáshitel törlesztő részlet összegét. Amennyiben… Tovább: CIB Bank lakáshitel kalkulátor»

CIB Bank lakáshitel

CIB Bank lakáshitel

Lakáshitel felvételének folyamata a CIB Banknál a következőképpen néz ki: telefonos, vagy személyes előzetes tájékoztatás az aktuális kondíciókról és feltételekről, valamint a lakáshitel igényléséhez szükséges összes dokumentum listájának megbeszélése. Igénylőlap, és a személyes dokumentumok, azonosítók fénymásolata, valamint az ingatlannal kapcsolatos papírok kellenek. A hitelkérelem elindítása az összes kitöltött formanyomtatvány beadásával indul,… Tovább: CIB Bank lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752