0

CIB Bank lakáshitel kalkulátor

CIB Bank lakáshitel kalkulátor elérhető a CIB Bank honlapján. Nagyon egyszerű a kalkulátor kezelése, tényleg semmilyen plusz tudást nem igényel, csak a legalapvetőbb információkat elég beírni, hogy a kívánt eredményt megtudjuk. Csak a hitelösszeget, futamidőt elég, ha kitöltjük, és ki fogja dobni a havonta fizetendő lakáshitel törlesztő részlet összegét.

Amennyiben a lakáshitel összegét új ingatlan vásárlására kívánjuk fordítani, akkor a maximálisan igényelhető hitelösszeg maximum 20 millió forint lehet, viszont budapesti ingatlan esetében 25 millió forint. Az ingatlan értékének maximum 75%-ig lehet a hitelösszeget maximalizálni, e felett újabb ingatlan bevonása szükséges. Egy lakáshitel ügyletbe legfeljebb három ingatlant vonhatunk be., és az ingatlanok egyenkénti értékének meg kell az 5 millió forintot haladnia.

Nagyon egyszerűen kiszámolható a törlesztő részlet

Nagyon egyszerűen kiszámolható a törlesztő részlet

A CIB Bank teljes hiteldíj mutatatója (THM) tartalmazza az 1% folyósítási díjat, a havi kezelési költséget, az ingatlan értékbecslését, a földhivatali és egyéb díjakat, valamint a havi számlavezetési díjat. A lakáshitelt nem csak új lakás vásárlására használhatjuk fel, hanem új lakás építésére és korszerűsítésére, felújítására is.

A CIB Bank weboldalán kérhetünk akár visszahívást is ha valamiben nem vagyunk biztosak és első kézből szeretnénk tájékoztatást kérni, de akár időpontot is foglalhatunk, ha inkább a személyes felvilágosítást szeretnénk választani. Ez esetenként jobb is, hiszen, személyesen sokkal több információ juthat el hozzánk mint telefonon. Fontos, hogy az éppen aktuális kondíciókról tájékozottak legyünk.

 

  
Iktatva: CIB, Lakáshitel kalkulátor, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752