0

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és még kezdő az ilyesmiben, elég nehéz lehet ezek között eligazodni.

A lakáshitel kalkulátorok lényege, hogy otthon, mi egyedül is meg tudjuk határozni, hogy nagyjából egy adott jövedelem és jelzálog fedezet mellett mire vagyunk képesek, azaz mekkora összegű lakáshitel tudunk a banktól igényelni ha bemegyünk szerződést kötni. Ezek a lakáshitel kalkulátorok a felsorolt bankok weboldaláról tölthetőek le, és nagyon fontos, hogy ingyenes maga a letöltés és a használatuk is. Minden bank más és más, nincs két egyforma hirdetmény, és nincs két egyforma lakáshitel kalkulátor sem. 

Fontos a kalkulátorral kiszámolni, hogy mennyi lakáshitelhez juthatunk

Fontos a kalkulátorral kiszámolni, hogy mennyi lakáshitelhez juthatunk

Fontos, hogy attól függetlenül, hogy különbözőek, mindegyikkel ugyanazt tudjuk kiszámolni. Megtudhatjuk a kalkulátorok használatával, hogy mekkora lakáshitelt vehetünk fel, megtudhatjuk, hogy mennyi lesz a várható havi törlesztő részlet, valamint azt is, hogy mekkora jövedelem és mekkora ingatlan fedezet kell ahhoz, hogy megkapjuk a lakáshitelt.

Azonban az nem elég ha otthon kiszámoljuk magunknak a törlesztő részletet, ugyanis a lakossági felhasználók részére nyújtott lakáshitel kalkulátor otthoni használatra jogosít csak fel és semmilyen konkrétumot nem mutat meg, ahhoz, hogy részletesen tájékozódjunk be kell mennünk a bankfiókba.

  
Iktatva: Aegon Hitel, Budapest Bank, CIB, Citibank, Erste, Felújítás, FHB, K&H, Kiváltás, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, MKB, OTP, Raiffeisen, Támogatott lakáshitel, Unicredit, Volksbank Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752