0

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye – járulékmentesen!

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye kétféle lehet: az egyik melyet a banktól kapunk átszerződés útján, a másik melyet az államtól kapunk közvetett módon. A lakáscélú hitelek törlesztése olykor gondot jelenthet. Ez lehet egy átmeneti forintgyengülés a devizahiteleseknek, vagy egy átmeneti egészségügyi állapot, vagy munkahelyi gond, mely által a lakáshitel fizetése egy bizonyos időre gondot jelenthet.

Ez esetben a bankhoz fáradhatunk segítségért, akik a felgyülemlett hátralék, és a késedelmes napok számától függően megoldási javaslatot fognak felkínálni. Az egyik ilyen javaslat, hogy átszerződtetik az ügyfelet, és az elmaradást a tőkébe építik, és meghosszabbítják a futamidőt.

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye - járulékmentesen!

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye – járulékmentesen!

A másik a hátralék feldarabolása, és a mindig az aktuális havi törlesztő részlet mellé való befizettetése lehet a megoldás, mely viszont nem igényel szerződés módosítást, így nem kell módosítási díjakat sem fizetnünk. A lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye úgy lehetséges még, hogy a kormány által bevezetett új járulék és adómentes cafeteria fajtát a lakáshitel tulajdonosa kihasználja, hiszen jóval egyszerűbbé válik a béren kívüli juttatás kezelése részére.

Ez úgy működik, hogy a munkavállaló amikor a cafeteriáról nyilatkozik, akkor a lakáshitelt kéri, így a részére megszabott cafeteria keret a lakáshitelére megy, méghozzá úgy, hogy a munkáltatója adómentes cafeteria keretei között a dolgozó lakáshitel számlájára utalja a béren kívüli juttatást.

  
Iktatva: Lakáshitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752