Hírek adómentes és Első lakáshitel témában

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye – járulékmentesen!

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye – járulékmentesen!

Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye kétféle lehet: az egyik melyet a banktól kapunk átszerződés útján, a másik melyet az államtól kapunk közvetett módon. A lakáscélú hitelek törlesztése olykor gondot jelenthet. Ez lehet egy átmeneti forintgyengülés a devizahiteleseknek, vagy egy átmeneti egészségügyi állapot, vagy munkahelyi gond, mely által a lakáshitel fizetése egy bizonyos… Tovább: Lakáscélú hiteltörlesztés kedvezménye – járulékmentesen!»

Lakáshitel juttatás  – az új cafeteria!

Lakáshitel juttatás – az új cafeteria!

Egy teljesen új lakáshitel támogatás lett tavaly év végén bevezetve, méghozzá a lakáshitel cafeteria. A új juttatás lényege, hogy eltérően az előző, már régóta jól megszokott ételutalványoktól, és különböző üdülési csekkektől, egy nagyban eltérő lakáshitel támogatási rendszer lett bevezetve, melynek esetében a munkaáltató – ha a munkavállaló kéri akkor –… Tovább: Lakáshitel juttatás – az új cafeteria!»

Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!

Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!

2014-ben a lakáshitelek törlesztésének támogatása adómentesen történhet. A magyar kormány a tavalyi év végén egy teljesen új cafeteria létrehozásáról döntött, mely alapjaiban változtathatja meg mind a lakáshitel törlesztési szokásainkat, mind a cafeteriához való viszonyunkat. Eddig a béren kívüli juttatások kimerültek egy készpénz helyettesítő eszközként, melyet alig várunk, hogy a boltban… Tovább: Lakáshitel törlesztés támogatása adómentesen!»

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!

Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!

A munkáltató a dolgozóit ösztönözve több lehetőséget tarthat a kezében. Az egyik, ha fizetésemelést ad kisebb mértékben, a másik ha béren kívüli juttatást biztosít, valamelyest nagyobb mértékben. A béren kívüli juttatás eddig is lehetett többféle: az egyik cafeteria elem az üdülési csekk, vagy a kultúra, illetve sport utalvány volt, a… Tovább: Lakáscélú hitel munkáltatói támogatás – adómentesen!»

Lakáshitel cafeteriából – adómentesen!

Lakáshitel cafeteriából – adómentesen!

Lakáshitelt már cafeteriából is fizethetünk, ugyanis a kormány lehetővé tette egy múlt év végi törvénnyel. A lakáshitelt eddig átutalással vagy befizetéssel lehetett rendszeresen fizetni. Azonban az új cafeteria bevezetésével egészen új alapokra lehet helyezni mind a béren kívüli juttatásokat, mind a lakáshitel törlesztésének szokásait. Az eddigi megszokott cafeteriák az Erzsébet… Tovább: Lakáshitel cafeteriából – adómentesen!»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752