0

Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!

Egy saját ingatlan annak ellenére, hogy sokak álma, még is egy nehezen kivitelezhető álomnak mondható, hiszen önerőből kevesen tudják megvalósítani. Megoldás lehet erre egy lakáshitel igénylése, ám ennek menete korántsem nevezhető egy egyszerű és könnyű folyamatnak, hiszen számos feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy az igénylés sikeres lehessen.

Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!

Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!

Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges! Nem csak lakásvásáslásra lehet lakáshitelt igényelni, de már egy meglévő ingatlan felújítására, sőt bővítésére is. Jó hír, hogy a felújításra igényelt lakáshitelek esetében már nem feltétlen kell az önerő, szemben a sima, ingatlanvásáslásra igényelt lakáshitel esetében, hiszen ilyenkor általában már egy csekélyebb összeget szoktak csak kérni a banktól.

A lakáshitel igénylés során, hiába van csak szó felújításról, az önerőn kívüli feltételeknek ugyan úgy meg kell felelni, mintha egy ingatlan megvételére vennék fel a kölcsönt. A lakáshitelek esetében a legfontosabb feltétel talán a jövedelemigazolás, mely alapján tudja majd a bank, hogy nem csak munkahelye van az igénylőnek, de a keresete alapján tudja is majd fizetni a törlesztőrészleteket minden hónapban.

Egy lakáshitel igénylése azonban mindig rejt magában rizikót, hiszen senki nem láthatja előre a saját életét, és anyagi problémák bármikor felmerülhetnek. Ilyen problémák esetében pedig nehéz lehet majd fizetni a havi törlesztő részleteket időben és pontosa, így nem árt ha az ember mögött van valaki, aki baj esetén tud majd segíteni, legyen ez egy családtag, vagy egy barát.

  
Iktatva: Felújítás Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752