2

Lakáshitel kalkulátorok alacsony kamatokkal

Lakáshitel kalkulátorok alacsony kamatokkal is elérhetőek a bankok és pénzintézetek weboldalain. Az irányadó alapkamat most rekord alacsony, tehát mindenképpen most érdemes lakáshitelt felvenni, nem érdemes tovább halogatni, hiszen ennél lejjebb már várhatóan csak egy nagyon kicsit mehet, és ha most nem hozzuk meg a döntést, akkor könnyen lehet, hogy a közeljövőben elkezdik felemelni az alapkamatot és a lakáshitelünk kamata is ez által magasabb lesz, így a törlesztő részletbe is többet kell majd fizetni.

A legjobb lakáshitel kalkulátorokba már az is bele van szerkesztve, hogy mi magunk is tudjunk egy olyan szcenárióval kalkulálni, hogy mennyivel változik a törlesztő részletünk, ha a lakáshitel kamata megemelkedik. A lakáshitel kalkulátorral meg tudjuk állapítani, hogy a törlesztő részletünk mennyi lesz, és mennyivel változik, ha úgy alakul.

Lakáshitel kalkulátor használatával pénzt spórolhatunk!

Lakáshitel kalkulátor használatával pénzt spórolhatunk!

Ehhez tudnunk kell, hogy a lakáshitelnek milyen hosszú lesz a futamideje, és azt, hogy mekkora lesz meg a hitelösszeg. Azonban ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy mekkora lesz a futamidő, akkor írjuk be a hitelösszeget, és az első törlesztő részletet, a kalkulátor készíteni fog egy kalkulációt.

Minél több adatot adunk meg a kalkuláció elkészítéséhez, annál pontosabb eredményt fogunk kapni. Ha azonban nem elégedünk meg az otthon kitölthető lakáshitel kalkulátorral, akkor kérjünk időpontot a bankfiókba személyes ügyintézéshez.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Lakáshitel kalkulátorok alacsony kamatokkal"

  1. Sandorne F.Krisztina szerint:

    Uj lakashitelt szeretnek.

  2. Mezőné Debrődi Ilona szerint:

    3000000 ft-ot 7évre

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752