2

Budapest Bank lakáshitel

Budapest Bank lakáshitel igényléséhez elég információ található a Budapest bank weboldalán. Itt visszahívást is kérhetünk, amennyiben kitöltjük az erre megfelelő webes felületet a honlapon. Ehhez nevet, telefonszámot, email címet, és az igényelt összeget kell megadni, valamint kiválaszthatjuk a hozzánk legközelebbi fiókot és a visszahívás preferált időpontját is. Egy ellenőrző kód után, elküldhetjük a kérést, és várhatjuk a visszahívást.

 A Budapest Bank lakáshitel igénylés menete a következő: először a hiteligényléshez szükséges összes dokumentumot össze kell gyűjteni és hiánytalan állapotban a bankfiókban le kell adni. Ez után következik az értékbecslés, melyet a bank fog intézni. Ezek után a kölcsönigénylő lapot kell kitölteni és benyújtani a lakáshitel igénylést.

Kérjünk visszahívást igénylég előtt!

Kérjünk visszahívást igénylég előtt!

A hitelbírálat körülbelül két hétig tart, majd elkészül a pontos szerződéstervezet. A szerződés tervezet elolvasására vagy be kell fáradni a fiókba, vagy kivételes esetben kérni kell, hogy ezt emailben küldjék el részünkre. Ha a szerződéstervezet rendben van, akkor szerződéskötésre be kell a bankfiókba fáradni az összes hitelszereplőnek.

Ha minden papír aláírásra került, és le lett tanúzva, valamint hiánytalanul le lett adva a fiókba, akkor a háttérosztály sikeres feldolgozása után, körülbelül két hét elteltével számíthatunk a hitel folyósítására. Lakáshitel folyósítását a már előre megnyitott Budapest Bankos bankszámlaszámra kérhetjük, ha csak nem volt valamilyen előzetes megállapodásunk a bankkal.

  
Iktatva: Budapest Bank, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Budapest Bank lakáshitel"

  1. bari zsanett szerint:

    tisztelt budapest bank.lakás hitelt szeretnék föl venni mert gyalon szeretnénk lakást venni.a párom fizetése 80000ft,az enyém 100000ft.

  2. bari zsanett szerint:

    tisztelt budapest bank.lakás hitelt szeretnék föl venni mert gyalon szeretnénk lakást venni.párom fizetése 80000ft az enyém 100000ft

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752