0

Budapest Bank lakáshitel kalkulátor

Budapest Bank lakáshitel kalkulátor a Budapest Bank weboldalán a szolgáltatások között érhető el. Flash vezérlő mindenképpen jó, hogy ha van a számítógépünkre telepítve, mert nem a hagyományos webes felületen van megoldva a kalkuláció elérése. Természetesen a lakáshitel kalkulátorhoz való eljutás a „lakossági” menüpontból lehetséges.

Több féle lakáshitelhez több féle kalkulátor is tartozik, ezért fontos, hogy előbb vagy olvassuk át alaposan a különböző konstrukciók leírását, vagy kérjük az ügyintéző segítségét. Ezt kétféleképpen tehetjük meg, vagy a weboldalon keresztül visszahívást kérünk, vagy bemegyünk személyesen egy Budapest Bank fiókba, és szakember segítségét kérjük, hogy minden pontos részletről tudomásunk legyen.

Ki is nyomtathatjuk a kalkuláció eredményét

Ki is nyomtathatjuk a kalkuláció eredményét

A weboldalon a különböző kalkulátorok között több féle video is a rendelkezésünk re áll, hogy segítsék a dolgunkat. Miután megnyitottuk az adott lakáshitel kalkulátort, ki választanunk, hogy szabad felhasználású, vagy lakáscélú hitelt szeretnénk igényelni. Természetesen a lakáscélt kell kiválasztanunk, majd kitöltögetni az igényelt hitel összegét, a futamidőt, a kezdeti befektetést, önerőt, a számlára érkező havi nettó jövedelem értékét.

Ezeket kitöltve rá kell kattintani a számolás menüpontra, majd a jobb oldali táblázatban meg fog jelenni a havi törlesztő részlet értéke. A kalkulációt ki is nyomtathatjuk, és akár be is vihetjük személyes ügyintézésre, összehasonlításképpen a banki hivatalos kalkuláció és a mi verziónk közötti esetleges különbség megtekintésére.

  
Iktatva: Budapest Bank, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752