2

Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?

Azok, akik a lakáshitel igénylése mellett döntenek azért, hogy megtudják vásárolni álmaik otthonát, nincsenek egyszerű helyzetben. Manapság már korántsem annyira könnyen lehet hitelhez jutni, mint jó tíz éve, a válság előtt. A megfelelő jövedelem például elengedhetetlen feltétele annak, hogy valaki sikeresen megkaphassa a kölcsönt, így jogosan merülhet fel a kérdés, hogy vajon elegendő keresettel meg lehet- e oldani a lakáshitel igénylést adóstárs nélkül.

Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?

Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?

Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető? Vannak olyan bankok és pénzintézetek, ahol megfelelő jövedelem igazolás esetén adóstárs és kezes nélkül is meg lehet igényelni a lakáskölcsönt, ám arról még érdemes a hiteligénylés folyamtanának a legelején tájékozódni, hogy a kiválasztott banknál ez hogy is van.

Ahhoz, hogy a lakáshitel igénylése adóstárs nélkül is megigényelhető legyen tehát megfelelő jövedelem kell, melyről a meglévő munkahely fog kiadni egy igazolást. Fontos, hogy a munkaviszony 3 hónapnál már régebb óta fenn álljon, és ne legyen benne megszakítás sem. Elsődleges jövedelem forrás tehát a kereset lehet, ám másodlagos jövedelemnek beírhatók egyéb ellátások is, mint például a családtámogatások is.

A lakáshitel igénylés során elvárt jövedelemnek el kell érnie a mindenkori minimálbért, ám ha valaki e körüli keresettel rendelkezik csak, akkor egy nagyobb összegű lakáshitel igénylést nem valószínű, hogy adóstárs nélkül meg fog tudni sikeresen igényelni. Érdemes alaposan átgondolni a lakáshitel igénylés minden apró részletét, hiszen hosszútávra adósítja el magát az ember.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Lakáshitel adóstárs nélkül is megigényelhető?"

  1. Dömök László szerint:

    3oooooo Ft

  2. Dömök László szerint:

    3 000 000 Ft

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752