0

Minden esetben szabad hinni a lakáshitel reklámoknak?

Azoknak, akik most gondolkodnak lakáshitel igénylésen álmaik otthonának megvásárláshoz, fontos tudnivaló, hogy több bank ajánlatát is meg kell hallgatni ahhoz, hogy a legkedvezőbb lakáshitelt megtalálják. Ebben kezdésnek nagy segítségek lehetnek a televízióban, újságokban található reklámhirdetések. A kérdés persze az, hogy minden ténylegesen úgy lesz- e, ahogy azt ezek a reklámok ígérik.

Minden esetben szabad hinni a lakáshitel reklámoknak?

Minden esetben szabad hinni a lakáshitel reklámoknak?

Minden esetben szabad hinni a lakáshitel reklámoknak? Természetesen valós adatokat osztanak meg a lakáshitel reklámok esetében a bankok és pénzintézetek, ám nem szabad elfelejteni, hogy szinte mindig lehet találni kis csillagot a hirdetésben. Ezek pedig arra utalnak, hogy a reklám a legkedvezőbb ajánlatot mutatja, ám a sikeres igényléshez szükséges komoly feltételeket csak az apró betűs résznél lehet észrevenni.

Gyakori szokott lenni a lakáshitel reklámok esetben, hogy alacsony törlesztő részleteket ígérnek, ám alaposabb utánajárás után észre lehet venni, hogy csak rövid időre szólhat ez a feltétel, és később igen magasra is felrúghat az összege. Abban az esetben, ha egy reklám alapján keltette fel egy bank az érdeklődését egy lakáshitel esetében, érdemes személyesen bemenni az intézménybe, és mindennek alaposan utánakérdezni, nehogy az igénylés után érjék kellemetlen meglepetések az embert.

Nem szabad tehát egy lakáshitel esetében sem kijelenteni azt, hogy a reklámok csak téves információkat tartalmazhatnak, inkább érdemes úgy fogalmazni, hogy reklámok nem mindig mondják el az összes fontos információt, így nem szabad pusztán a reklámban feltüntetett adatok alapján dönteni!

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752