0

10 millió forint lakáshitel

10 millió forint lakáshitel igénylése a folyósításig körülbelül egy vagy két hónap. A bankok gyors lakáshitelt ígérnek gyors ügyintézéssel, mi is és ők is ronthatunk el kitöltési vagy egyéb formai hibát, amely lassíthatja a lakáshitel folyósításának idejét. A hiánypótlás vagy már lejárt dokumentumok újbóli kikérése akár 30-60 nap is lehet.

Tehát akár 2 hónap is lehet mire folyósít a bank. Nem is szabad a lakáshitel felvételét elsietni. Pontosan le kell még a legelején tisztázni minden részletet, hogy ne érjen később kellemetlen meglepetés. Jelzáloghitel lévén a fedezet értékét egy ingatlan értékbecslő is fel fogja mérni. Ha 10 millió forintot szeretnénk felvenni, akkor az ingatlan értékének legalább 14 vagy 15 millió forintnak kell lennie.

10 millió forint lakáshitelből már felhúzható egy kissebb ház

10 millió forint lakáshitelből már felhúzható egy kissebb ház

Miután leadtuk kitöltve, aláírva a lakáshitel igénylő dokumentumokat, akkor a bank kiküld egy ingatlan értékbecslőt, hogy felmérje az ingatlan forgalmi értékét. Ez fogja meghatározni a felvehető lakáshitel mértékét. Minél jobb állapotban van az ingatlan, annál többet is ér. Ha megvolt az értékbecslés, akkor a bank elkészít részünkre egy lakáshitel szerződés tervezetet a 10 millió forint hitelre.

Vagy személyesen fáradunk be a fiókba, vagy elkérjük emailben és tüzetesen átvizsgáljuk. Ha mindent rendben találunk vele, akkor körülbelül 1 hét mire a végleges szerződés elkészül és időpontot kapunk a közjegyzőhöz, és a fiókba, hogy leszerződjünk. A lakáshitel szerződés aláírásánál nagyon fontos, hogy minden a hitelben szereplő személy megjelenjen.

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752