0

A lakáshitel egyösszegű visszafizetése is megoldható lenne?

A legtöbb embernek sajnálatos módon lakáshitelre van szüksége ahhoz, hogy meg tudja vásárolni álmai otthonát. Kevés az olyan szerencsés manapság, akiknek van annyi megtakarításuk, hogy nem okoz nekik gondot egy ingatlan árának a kifizetése. A lakáshitelt hosszú-hosszú évekig kell minden hónapban törleszteni, és sokan szabadulnának már ettől a tehertől azzal, hogy egy összegben visszafizetik inkább.

A lakáshitel egyösszegű visszafizetése is megoldható lenne?

A lakáshitel egyösszegű visszafizetése is megoldható lenne?

A lakáshitel egyösszegű visszafizetése is megoldható lenne? Természetesen a bankok kínálnak erre is lehetőséget. Amennyiben hozzájut egy megfelelő összegű pénzhez, vagy épp erre a célra vesz fel egy adósság rendező hitelt, akkor minden további nélkül élhet az egyösszegű visszafizetése lehetőségével.

Megéri vajon az egyösszegű visszafizetése a lakáshitelnek? Szempont kérdése. Az ember ugyan megszabadul a minden hónapban jelentkező törlesztőrészletektől, ám a bankok plusz költségeket is számolhatnak fel az egyösszegű visszafizetéskor. Ennek összege persze bankonként eltérő lehet, így a pontos adatok miatt érdemes felkeresnie az intézmény munkatársait.

Abban az esetben, ha egy újabb hitelből akarná kifizetni egy összegben a már meglévő lakáshitelét, érdemes egy alapos számolást végezni még az igénylést megelőzően, hiszen lehet hogy az új hitel új kamatai, kezelési költsége, vagy épp futamideje több lesz, mint a meglévő lakáshitelé. Ilyen esetekben érdemes felkeresni egy pénzügyi tanácsadót, aki minden fontos információt el fog mondani Önöknek.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752