0

A lakáshitelek terén várható változás 2015 -ben?

Kijelenthetjük, hogy 2015- ben is az emberek jelentős résznének szüksége lesz lakáshitelre ahhoz, hogy meg tudják vásárolni a kiválasztott ingatlanukat, akár csak 2014- ben, és az azt megelőző években is. Sajnálatos módon a mai gazdasági helyzetben ritkának nevezhető az, hogy csak úgy valaki néhány év alatt össze tudná spórolni egy ház vagy épp lakás árát, így a legtöbbeknek a lakáshitel igénylés jelenti az esélyt ara, hogy saját otthont teremtsenek.

A lakáshitelek terén várható változás 2015 -ben?

A lakáshitelek terén várható változás 2015 -ben?

A lakáshitelek terén várható változás 2015 -ben? Jelentős változásokra nem kell számolni a 2015- ös évben. Ugyan úgy meg kell majd felelni a szigorú feltételeknek, melyeket a bankok szabnak meg ahhoz, hogy a kölcsön igénylése sikeres lehessen, így akár mondhatjuk azt is, hogy ugyan olyan nehéz lesz hitelhez jutni, mint 2014- ben.

Mik lesznek a lakáshitel igénylés feltételei 2015- ben? Ugyan úgy, akár csak 2014-ben, a hitel igénylőjének rendelkeznie kell magyarországi lakcímkártyával, legalább 3 hónapos munkaviszonnyal, a szükséges önerővel, valamint nem szerepelhet az adósok listáján, a KHR- listán ( a régi BAR -listán). Ezek pedig még csak az alapnak tekinthető elvárások, ezen felül a bankok még kérhetnek bizonyos dokumentumokat.

Egy lakáshitel igénylését 2015- ben is meg kell gondolni, hiszen a gazdaságunknál jelentős javulást nem tapasztalhatunk, ugyan úgy történhetnek nem várt anyagi problémák, akár csak az elmúlt években is.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752