Hírek diákhitel és Első lakáshitel témában

A diákhitel kizáró ok lehet egy lakáshitel esetében?

A diákhitel kizáró ok lehet egy lakáshitel esetében?

Sajnálatos módon egyre több diák kényszerül arra, hogy felvegye a diákhitelt a felsőfokú tanulmányai alatt, hiszen otthonról nem tud elegendő anyagi támogatást kapni a megélhetéséhez. Sok előnye és hátránya van a diákhitelnek, ezeknek még az igénylése előtt azért érdemes alaposan utána járni. Sok helyen lehet olvasni azt, hogy a lakáshitel… Tovább: A diákhitel kizáró ok lehet egy lakáshitel esetében?»

Lakáshitel igénylése vajon diákoknak is lehetséges?

Lakáshitel igénylése vajon diákoknak is lehetséges?

Mindenki vágyik egy saját lakásra, hiszen a tudat, hogy van egy saját ingatlana az embernek, nagyon megnyugtató tud lenni. Sokan már diákként elkezdenek gyűjtögetni arra, hogy néhány éven belül megveszik álmaik otthonát. Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon diákként is igényelhető e napjainkban lakáshitel. A lakáshitel igénylése vajon diákoknak is… Tovább: Lakáshitel igénylése vajon diákoknak is lehetséges?»

Lakáshitel diákoknak – nem lehetetlen

Lakáshitel diákoknak – nem lehetetlen

Lakáshitel diákoknak is felvehető, attól függ, hogy a diák hány éves, és milyen anyagi helyzetben van. A lakáshitel összege is attól függ, hogy mekkora jövedelemmel rendelkezik az adott diák. Azonban az egyik legfontosabb törvényi előírás, hogy a lakáshitel igénylőnek 18. életévét már be kell töltenie igénylés előtt. Nem mindegy, hogy… Tovább: Lakáshitel diákoknak – nem lehetetlen»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752