Hírek erste és Első lakáshitel témában

Erste Bank lakáshitel előtörlesztés

Erste Bank lakáshitel előtörlesztés

Az Erste Bankban a lakáshitel előtörlesztés lehetősége ugyan úgy fennáll, mint más bankok esetében. Ha lakáshitelt vettünk fel és már van annyi pénzünk, hogy úgy döntünk, hogy előtörlesztünk, akkor nincs más dolgunk mint bemenni az egyik Erste bank fiókba és az előtörlesztési szándékunkat jelezni, és ezt írásos kérvény formájában benyújtani… Tovább: Erste Bank lakáshitel előtörlesztés»

Erste Bank lakáshitel

Erste Bank lakáshitel

Az Erste Bank lakáshitel jelenleg többféle akcióval is igénylehető, igen vonzó ajánlatokkal várják leendő lakáshitelt igénylő ügyfeleiket. Árfolyamkockázat nélküli forint alapú lakáshitelt, 0% kezelési költséggel, 6 hónapos kamatperiódussal, valamint az értékbecslési díj elengedésével vehetünk fel az Erste Banktól. Amennyiben a munkabérünk Erste Bankos bankszámlára érkezik, valamint havonta legalább két csoportos… Tovább: Erste Bank lakáshitel»

Lakáshitel Erste Bank

Lakáshitel Erste Bank

Az Erste Bank által nyújtott lakáshitel több célra is felvehető. Felhasználhatjuk használt- vagy új lakás vásárlására, telek megvásárlására, mely lehet lakó- vagy üdülőtelek. Továbbá építhetünk a lakáshitel összegéből lakó- vagy üdülőingatlant, de akár emeletráépítésre, tetőtér beépítésre és olyan bővítésre is költhetjük mely legalább egy teljes szobával növeli az ingatlan méretét…. Tovább: Lakáshitel Erste Bank»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752