Hírek használt lakás és Első lakáshitel témában

Használt lakáshitel kalkulátor

Használt lakáshitel kalkulátor

Használt lakáshitel igényléséhez is jól jön egy pontos lakáshitel kalkulátor, mellyel ki tudjuk számolni, hogy mekkora összegre van szükségünk a vágyott használt lakás megvásárlásának eléréséhez. Elég ha beütjük a megfelelő helyre, hogy mekkora összegre van szükségünk, mennyibe kerül a lakás. Ha szeretnénk tudni, hogy hány évig kell törleszteni, akkor beírjuk… Tovább: Használt lakáshitel kalkulátor»

Támogatott lakáshitel használt lakásra

Támogatott lakáshitel használt lakásra

Támogatott lakáshitel használt lakásra is elérhető, az igénylése ugyan olyan menettel jár mint az összes többi államilag kamattámogatott lakáshitelé. Ha megigényeljük a támogatást, akkor a támogatás minden esetben öt éven keresztül jár, és a korábbiakkal ellentétben nem csökken az évek múltával, hanem állandó az. Ha használt lakást vásárolunk akkor nem csak… Tovább: Támogatott lakáshitel használt lakásra»

Használt lakáshitel kalkulátor – mennyit érdemes felvenni?

Használt lakáshitel kalkulátor – mennyit érdemes felvenni?

Ha használt lakást szeretnénk venni, akkor is érdemes a bankok lakáshitel kalkulátorait használni. Érdemes mindegyiket kipróbálni, hiszen nem mindegy, hogy mi lesz a végeredmény, hogy mennyit fogunk havonta fizetni lakáshitelre. A törlesztő részlet könnyen kiszámolható, ha megadjuk, hogy mekkora összeget szeretnénk felvenni és mekkora futamidőt tudunk vállalni. Hanem a törlesztő… Tovább: Használt lakáshitel kalkulátor – mennyit érdemes felvenni?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752