Hírek piaci kamatozású és Első lakáshitel témában

Lakáshitel kamatok összehasonlítása

Lakáshitel kamatok összehasonlítása

Lakáshitel kamatok összehasonlítása nem különösebben nehéz hiszen a lakáshitel piacon jelenleg nem túl sok konstrukció érhető el. Jelenleg a piaci kamatozású lakáshitel és az államilag kamattámogatott lakáshitel konstrukció igényelhető. A piaci kamatozású lakáshitel az alapkamattal párhuzamosan változhat, ami azt jelenti, hogy ha a magyar jegybank csökkenti az alapkamatot akkor csökken,… Tovább: Lakáshitel kamatok összehasonlítása»

Lakáshitel jellemzői

Lakáshitel jellemzői

A lakáshitelt mielőtt felvesszük érdemes jól megismerni, hogy lássuk a jellemzőit, a típusait, feltételeit és a felvételének folyamatát is. A lakáshitel felvétele és fizetése egy elég hosszútávú elkötelezettség, melynek felvételét jól meg kell gondolnia annak aki belevág, hiszen a következő éveket, sőt akár évtizedeket is meghatározhatja, és a nem figyelünk… Tovább: Lakáshitel jellemzői»

Milyen lakáshitelt vegyek fel?

Milyen lakáshitelt vegyek fel?

Mindenkinek olyan lakáshitelt kell felvennie, mely illeszkedik az anyagi helyzetéhez. De mit is jelent ez? A lakáshitelt egyszerűen magunkra kell szabni. Adott egy adós és egy adóstárs, és nekik adott a havi fix bevételük, fizetést kapnak, esetleg gyermekek után családi pótlékot vagy egyéb hivatalos juttatást. Ezek a juttatások is beszámítanak… Tovább: Milyen lakáshitelt vegyek fel?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752