0

Banki lakáshitel kalkulátor

Banki lakáshitel kalkulátor internetes és a bankfiókban használt verziója ismert. A nagyközönség számára, aki lakáshitelt szeretne igényelni az internetes verzió az értelemszerűen elérhető. A banki lakáshitel kalkulátor használata pofon egyszerű, nem igényel semmilyen pénzügyi vagy egyéb banki, szakmabeli képzettséget, hiszen a saját adatainkkal kell a kalkulációt elvégezni.

Persze az is fontos, hogy maga a rendszer amiben a kalkuláció készül az hogyan van beállítva, de az a banknak a dolga. Az otthon letölthető lakáshitel kalkulátor abban különbözik a banki lakáshitel kalkulátortól, hogy a legfrissebb adatokat tartalmazzam, és részletesebb is. A részletessége abban merül ki, hogy míg a bárki számára elérhető kalkulátorban csak becsült adatok szerepelnek, addig a banknál használtban konkrét, hivatalos adatokkal dolgoznak a szakemberek.

Banki lakáshitel kalkulátorral a lakás értéke is kiszámolható

Banki lakáshitel kalkulátorral a lakás értéke is kiszámolható

A lakáshitel írásbeli benyújtása után a banki lakáshitel tanácsadó kiküld egy független ingatlan értékbecslőt, akivel le van az adott bank szerződve, és felméri az adott ház vagy lakás állapotát és kiszámolja az alapján az értékét is. Erről egy igen részletes beszámolót ír, melyet lead a banki ügyintéző részére.

Az ügyintéző ezekkel az adatokkal, valamint a más előzetesen bekért jövedelem igazolásunkkal kikalkulál a saját banki lakáshitel kalkulátorával minden olyan értékét, mely a lehető legpontosabban megmondja, hogy mekkora lakáshitelt vehetünk fel, milyen hosszú futamidőre, és mekkora lesz a lakáshitel törlesztő részlete, melyet utána szerződésbe, és közokiratba foglalnak.

 

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752