1

Hogyan lehet megtalálni a legkedvezőbb lakáshitelt?

A lakáshitelek esetében nem mindegy, hogy az ember melyik banknál is kívánja megigényelni a hitelt. Akár milyen hihetetlen is, de lehetnek komolyabb eltérések is a lakáshitelek törlesztőrészleteiben, vagy akár a futamidejükben is a különböző pénzintézeteknél, így érdemes alaposan utánajárni, hogy mely bankok kínálják a legkedvezőbb lakáshitelt.

Hogyan lehet megtalálni a legkedvezőbb lakáshitelt?

Hogyan lehet megtalálni a legkedvezőbb lakáshitelt?

Hogyan lehet megtalálni a legkedvezőbb lakáshitelt? Egyszerűen, hiszen manapság már egy olyan fejlett kort élünk, melyben az internet mindenben a segítségünkre lehet, még abban is, hogy megtaláljuk a számítógépünk előtt ülve a legkedvezőbb hiteleket. Ehhez pedig nem kell mást használni, csak a lakáshitel kalkulátorokat, hiszen ez az online felület segítségükre lehet abban, hogy megnézzék a bankok hitelajánlatait.

A lakáshitel kalkulátorok azonban nem mindig a valós és pontos összegeket fogják mutatni, hiszen az általuk mutatott adatok inkább tájékoztató jellegűek, lehetnek apróbb eltérések majd a tényleges hiteligénylés során. Arra viszont kiválóan alkalmasak a lakáshitel kalkulátorok, hogy megmutassák a kedvező ajánlatokat kínáló bankokat, és ez alapján keressék fel majd a pénzintézetek ahelyett, hogy minden egyes bankba bemennének személyesen érdeklődni.

Egy lakáshitel annak ellenére, hogy nagy segítség lehet egy saját otthon megszerzésében, nagy felelősség is, hiszen bankok pontos törlesztéseket várnak el minden hónapban, hosszú- hosszú évekig. Érdemes éppen ezért alaposan átgondolni, hogy átmeneti pénzzavar esetén is megtudják- e majd oldani a fizetést, mert ha nem, akár az ingatlanukat is elveszíthetik.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Hogyan lehet megtalálni a legkedvezőbb lakáshitelt?"

  1. Lajter Anikó szerint:

    Párommal használt lakást szeretnénk vásárolni,de sajnos nincs önerőnk.Gyereket is szeretnénk pár év múlva.Kettönk együttes jövedelme havi 220000 ft,az ingatlan értéke 4-5 millió ft.Az érdekelne hogy milyen lehetőségeink vannak?Köszönöm!

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752