0

Lakáshitel 2014: könnyebb hozzájutni, mint az elmúlt években?

A gazdasági válság bekövetkezése sok- sok ember életét nehezítette meg. Megfigyelhető jelenség volt az, hogy a hitellel rendelkező emberek zöme már nem bírta fizetni a megemelkedett havi törlesztőrészleteiket, és eladósodtak. Még ma, 2014- ben is sokan küzdenek azzal, hogy meglévő lakáshitelüket törleszteni tudják.

Könnyebb hozzájutni egy lakáshitelhez 2014- ben, mint az elmúlt években? Sajnálatos módon nem. A bankok még mindig nagyon komolyan veszik, hogy az összes feltételnek megfeleljenek az igénylők, különben nem folyósítanak hitelt senkinek sem. Egy lakáshitel esetében nagyon fontos, hogy megfelelő legyen az igénylő életkora, megfelelő jövedelemmel rendelkezzen, és egy ingatlan fedezet is szükséges lehet a sikeres igényléshez.

Lakáshitel 2014: könnyebb hozzájutni, mint az elmúlt években?

Lakáshitel 2014: könnyebb hozzájutni, mint az elmúlt években?

Sajnálatos módon, még napjainkban, 2014- ben is alaposan meg kell gondolni, hogy belemerjen -e valaki vágni egy lakáshitel igénylésbe, hiszen kevés munkahely mondható 100%- ig biztosnak. Nem fizetés esetén pedig akár az ingatlanuk is veszélybe kerülhet.

Annak, aki 2014- ben akar lakáshitelt igényelni, az egyik legfontosabb dolga, hogy minden bank ajánlatát meghallgassa, hiszen lehetnek különbségek nem csak a havi törlesztő részletekben, de akár a futamidőben is. Ne felejtsék el, hogy egy lakáshitel gyakran az egész életüket is végigkísérheti, akár még a nyugdíjas éveikben is törleszteniük kell.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752