0

Mik a lehetőségek lakáshitel igénylés terén egyedülállóként?

Mindenki vágyik egy saját otthonra, ami csak az övé. Ezt manapság elég kevesen tudják megvalósítani lakáshitel nélkül, hiszen kevés azoknak a száma, akik össze tudnának csak úgy gyűjtögetni egy teljes vételárat. A lakáshitel igénylése megoldás lehet azoknak, akiknek nincs elegendő készpénzük, ám maga az igénylés koránt sem olyan egyszerű feladat.

Mik a lehetőségek lakáshitel igénylés terén, ha az ember egyedülálló?

Mik a lehetőségek lakáshitel igénylés terén, ha az ember egyedülálló?

Mik a lehetőségek lakáshitel igénylés terén, ha az ember egyedülálló? Nem ritka manapság, hogy egy család szétbomlik, és egyedülállóként kell folyatnia az életet a feleknek. Szerencse, hogy lakáskölcsönt nem csak a házastársak kaphatnak, hanem az egyedülállók is abban az esetben, ha minden feltételnek megfelelnek.

Hogy mik a pontos feltételei annak, hogy valaki egyedülállóként hitelhez juthat- e, az attól függ, hogy milyen hitelre is van szüksége. Lakáshitel esetében szükséges ugyan úgy munkaviszony, megfelelő kereset és önerő is, akárcsak a házastársak esetében. Ha a szükséges önerő nincs meg, még mindig van lehetőség arra, hogy egy adóstársat bevonjanak a lakáshitel igénylésbe.

Lehetőség lehet az egyedülállók esetében is a kamattámogatott lakáshitel igénylésére, melynek feltételeiről érdemes lehet szakembernél, vagy egy banki munkatársnál érdeklődni. Egy hitel igénylése mindig nagy kockázattal jár, pláne ha az ember egyedülálló, így érdemes alaposan megfontolni, hogy belemernek- e vágni.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752