0

10 millió forint lakáshitel

10 millió forint lakáshitel felvételéhez viszonylag magas havi szintű fix bevételre, fizetésre van szüksége az adósnak és az adóstársnak, és ehhez legalább egy 13-15 millió forint értékű ingatlant kell tudniuk felmutatni mint fedezet, mely lehet a megvásárolandó lakás vagy ház is.

A lakáshitel igénylés előtt érdemes egy kalkulációt készíttetni azzal a bankkal, ahol kinéztük a lakáshitel konstrukciót, de akár mi otthon is csinálhatunk magunknak egy online lakáshitel  kalkulátor segítségével kalkulációt, hogy lássuk, hogy 10 millió forint lakáshitel felvétele esetén mekkora lesz az adott lakáshitel törlesztő részlete, illetve adott törlesztő részlet mellett milyen hosszú lesz a futamidő. 10 millió forint lakáshitel felvételéhez még készfizető kezesre is szükség lehet, ha nem elég az adós és az adóstárs jövedelme.

10 millió forint lakáshitel törlesztő részlete a kalkuláció során derül ki

10 millió forint lakáshitel törlesztő részlete a kalkuláció során derül ki

Nem kötelező jövedelemnek érkeznie, hiszen lényeg a rendszeres, fix jóváíráson van, tehát ha nyugdíj, GYES, vagy GYED jön, akár még az is beleszámíthat a hitel felvételénél. A lakáshitel igénylő leadása után meg kel várnunk, míg megérkezik a bank által küldött ingatlan értékbecslő, és felméri, hogy mekkora a jelzálognak szánt ingatlan értéke.

Az erről készült beszámolót leadja a bankba, majd ott az ügyintézők a már leadott dokumentumok és az ingatlan becslő értékelése alapján egy kalkulációt készítenek, melyben már véglegesen, hivatalosan lesz rögzítve, hogy a 10 millió forint lakáshitelnek mennyi lesz a havi törlesztő részlete, mekkora lesz a futamidő, és hogyan fog majd alakulni a lakáshitel kamatozása. Ezek alapján készül egy lakáshitel szerződés tervezet, melyet az ügyfél meg tud emailben is akár tekinteni, vagy személyesen, és ha rendben van akkor közjegyző előtt az összes hitelben szereplő személy aláírhatja.

 

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752