0

A legjobb lakáshitel

A legjobb lakáshitelekhez úgy férhetünk hozzá, ha minden bank és pénzintézet lakáshitel ajánlatát a legrészletesebben megismerjük. A lakáshitelek piacán nagyon sok lakáshitel konstrukció érhető el, de nem feltétlenül érdekelhet bennünket mindegyik, hiszen ahány bank annyiféle szegmentáció, nem mindegyik pénzintézetnek ugyan az a célcsoportja lakáshitel terén.

Egy előkalkuláció készítésére azért mindegyik bankba érdemes bemenni, egyrészt mert ingyenes és nagyon sokat megtudhatunk belőle: többek között, hogy mekkora lesz a lakáshitel törlesztő részlete, és hogy milyen hosszú lesz a futamidő, valamint a lényeget, hogy egyáltalán mekkora összeget igényelhetünk, másrészt pedig kideríthetjük, hogy melyik illik leginkább a mi igényeinkhez.

A legjobb lakáshitellel spórolhatunk is

A legjobb lakáshitellel spórolhatunk is

Kalkulációért nem is kell feltétlenül a fiókba beülni, hiszen otthon is a weboldalakon elérhető lakáshitel kalkulátorokkal az otthoni fotelből is kényelmesen utána számolhatunk a leendő hitelünknek. Nyilván a legjobb lakáshitel az alacsony kamatozású, rövid futamidejű, alacsony törlesztő részlettel rendelkező lakáshitel. Minél több gyermekkel rendelkezik az igénylő családja, annál nagyon kamat kedvezményt ad az állam a bankon keresztül.

Ez havi szinten tízezreket is jelenthet. Érdemes megigényelni, hiszen havi szinten akár tízezreket is spórolhatunk ezen. Ha nincs gyermekünk, de viszonylag magas a jövedelmünk, vagy be tudunk mutatni havi 150 vagy 200, esetleg annál több jóváírást a számlánkon és legalább havonta két vagy három csoportos beszedési megbízásra szerződünk, akkor további kamatkedvezményt is kaphatunk.

 

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752