0

Akciós lakáshitelek

Akciós lakáshitelek több bankban is elérhetőek, igényelhetőek, fontos, hogy jól nézzünk körül és ne akarjunk hamar dönteni. Ha jól megfontoljuk, hogy hol vegyünk fel lakáshitelt, akkor havi 10 vagy akár 20 ezer forintot is spórolhatunk vele. Akciós lakáshitelek hirdetéseire egyre több banknál figyelhetünk fel.

Ha valaki akciós lakáshitelt szeretne felvenni, annak alaposan utána kell néznie, hogy hol, és milyen feltételek mellett veszi azt fel és abból milyen ingatlant vesz vagy újít fel. Lakáshitelt többféle célra is fel lehet venni, legyen az lakás vagy ház vásárlása, mely lehet használt és új építésű is. A lakáshitel felhasználható telekvásárlásra is, továbbá, építkezésre, ami általában bármi lehet, csak lakóingatlanként legyen bejegyezve a földhivatal által, és feleljen meg minden ehhez támasztott követelménynek.

Akciós lakáshitelekért érdemes alaposan körülnézni

Akciós lakáshitelekért érdemes alaposan körülnézni

Ez lehet, lakás, ház, üdülő vagy nyaraló is akár.  Akciós lakáshitel kétféleképpen lehetséges. Igénylés elején vagy magát a hitel felvétel költségeit lehet megúszni, vagy a törlesztő részlet csökkentését lehet előtérbe helyezni. Senki sem egyforma, mindenkinek más a szimpatikus, de természetesen pénztárcakímélőbb, ha az alacsonyabb törlesztő részletre játszunk.

Ugyanis az hosszútávon többszörösen visszatéríti a kezdeti befektetést a hitelbe, ha már a hitel felvétel díjait az elején ki kell fizetnünk. Akciós teljes hiteldíj mutató, akciós vagy ingyenes ingatlan értékbecslés, ingyenes hitel igénylési és hitelfolyósítási díj melyek a lakáshitel felvételét megkönnyíthetik. Azonban ha előrelátóak vagyunk, akkor inkább mindezt átlépve és kifizetve, abba a lakáshitel konstrukcióba megyünk bele, mellyel bizonyos feltételek mellett alacsony kamatot érhetünk el.

 

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752