1

Citibank lakáshitel

A Citibank jelzálog alapú lakáshitel új, és használt lakás vásárlására használható fel. Forint alapú lakáshitelről van szó, így nincs árfolyamkockázat, mint a deviza alapú lakáshitelek esetében. Hat hónapos kamatperiódussal adja a Citibank ezt a hitelét. Azonban nincs sem hiteligénylési díj, hitelbírálati díj, kezelési költségek, folyósítási díj, vagy bármi egyéb rendszeresen fizetendő díj.

A hitelbírálat elvégzését a Citibank 10 napon belül vállalja, amennyiben hiánytalanul benyújtjuk a lakáshitel igényléséhez szükséges összes dokumentumot. Az igénylőnek nagykorúnak és cselekvőképesnek kell lennie, illetve magyar állampolgár, vagy külföldi állampolgár magyar személyi azonosító dokumentumokkal (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, stb.)

Legalább 10 millió forint értékű ingatlanra van szűkség

Legalább 10 millió forint értékű ingatlanra van szűkség

Az igénylőnek minimum havi nettó 250 ezer forint keresettel kell rendelkeznie, vagy két igénylő esetében a kettőjük havi rendszeres fix jövedelmének 350 ezer forintnak kell minimum lennie. A Citibank lakáshitel igénylőnek legalább 3 hónapja fennálló határozatlan idejű munkaviszonnyal kell rendelkeznie. Amennyiben vállalkozó az igénylő, akkor legalább egy éve működő vállalkozással kell, hogy rendelkezzen.

A Citibank ezeken kívül kéri, hogy legyen mobiltelefon vagy vezetékes telefon előfizetésünk, illetve a jelzálog ingatlan fedezet felmérését a Citibankkal szerződött értékbecslők fogják végezni, melynek díja 28 ezer forint plusz ÁFA. Fontos, hogy az ingatlan Magyarország területén álló tehermentes és végrehajtási jog alól mentes, forgalomképes sorházi lakás, lakóház vagy lakás legyen. Az ingatlan értékének el kell érnie a 10 millió forintot.

  
Iktatva: Citibank, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Citibank lakáshitel"

  1. Mihálovics Edit szerint:

    Kérem juttassák el a megfelelő helyre a fenti ajánlatkérést, a honlapról alapvető információk hiányoznak, illetve nem mondanám egyértelműnek Az “írjon most” számomra nem egyértelmű, hogy kommentárt írok, vagy érdeklődhetek (kapcsolatok/elérhetőségek hiányában). Természetesen előbbi, illetve mostani üzenetem nem kommentár, a Citibank lakossági hitelekkel foglalkozó munkatársának szól. Köszönöm.

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752