0

Első lakáshitel kalkulátor

Az első lakáshitel kalkulátor használatával könnyedén  ki tudjuk számolni a lakáshitelünk havi törlesztőrészletét. Használatával az első lakáshitel nyújtó bank weboldalán található online felületet kell csak kitöltenünk, vagy egy táblázatot letöltenünk és néhány adatot beírni, és meg is lesz hamar az eredmény. Ha megvan az első lakáshitelük összegének nagysága, akkor írjuk bele a megvásárolandó ingatlan értékét.

Ezek után a lakáshitel futamidejét is be kellene írni, ez általában maximum 25 és 35 év között szokott változni, bár ez függ az igénylő életkorától, a konstrukciótól, és a lakáshitel felvevő anyagi helyzetétől. Ezen adatok kitöltésével ki kell, hogy dobja, hogy mekkora lenne az adott első lakáshitel törlesztő részlete. Ezeken felül a kamatot is változtathatjuk kedvünkre, és megkaphatjuk, hogy annak változásával mennyivel változik a törlesztő részlet összege is.

Első lakáshitelt is kikalkulálhatunk otthon

Első lakáshitelt is kikalkulálhatunk otthon

Jó tudni, hogy minden általunk, lakáshitel felvevők által használható “otthoni kalkulátor” csak tájékoztató jellegű adatokkal szolgál. Hivatalos kalkulációt a adott bank fiókjában a lakáshitel intéző kollégától, illetve a hátérosztálytól kaphatunk miután, minden a lakáshitel igényléshez szükséges anyagot hiánytalanul leadtuk.

Olykor igencsak eltér a mi általunk és a bank által készített lakáshitel kalkuláció, és természetesen a banké lesz a mérvadó. Ezen felül első lakáshitel felvétele esetén további olyan kedvezményekhez is juthatunk, melyeket a kalkulátor nem tartalmaz, így mindenképpen kérjük ki a tanácsadó segítségét is a fiókban.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752