0

Erste Bank lakáshitelek kalkulátor

Erste Bank lakáshitelek kalkulátorai elérhető az Erste Bank weblapján, amennyiben szükséghünk van rá, de nem csak egy féle online kalkulátoruk létezik, hanem van egy letölthető Excel táblázat is. Az Excel-kalkulátor azért használatosabb, az online verzióval szemben, mert letölthető és sokkal részletgazdagabb, sokkal több adathoz féhetünk hozzá, sokkal több mindent tudunk vele kiszámolni.

Erste Bank lakáshitelek kalkulátorai nagyon egyszerűen kezelhetőek, a „Forint alapú konstrukciók kalkulátora (XLS)” nevű táblázat megnyitása után az a bal felső sarokba a „Hitelösszeg”-hez beírjuk a felvenni kívánt hitelösszeget, majd lejjebb hónapokban megadjuk a futamidőt és még lejjebb a kamatot. A kalkulátorba alapértelmezésben be van állítva már eleve a számlavezetési díj.

Erste Bank lakáshitel kalkulátorral könnyű kiszámolni a törlesztőt

Erste Bank lakáshitel kalkulátorral könnyű kiszámolni a törlesztőt

A táblázatba ki kell tölteni a  havi törlesztő részletet, és ha van akkor a kamat-voltozás által módosított havi törlesztő részlet is. Az Erste Bank lakáshitel kalkulátor táblázatai közül figyelemre méltó még az áthidaló hitelre vonatkozó, az otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel kalkulátora, valamint a fiatal többgyermekesek kamattámogatott lakáshitel kalkulátora.

Fontos tisztázni, hogy akármilyen részletes adatokkal szolgál az Erste Bank lakáshitel kalkulátor, mégis a legpontosabb adatot a fiókban, illetve a benyújtott hitelbírálat után tudhatunk meg. Minden ügyfél különböző, a hitelbírálat mindenkit egyenként, egyéni helyzet alapján sorol be, ez alapján a valóságban akár csökkenhet és akár növekedhet is a lakás törlesztő részlete a kalkulátorhoz viszonyítva.

  
Iktatva: Erste, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752