0

FHB lakáshitel kalkulátor

FHB lakáshitel kalkulátor használatával megtudhatjuk, hogy mekkora összeget vehetünk fel és mennyi idő alatt kell azt visszafizetnünk. Több fajta kalkulátor is található az FHB Bank honlapján, mind a kettő igen részletes, és nagyon hasznos. Az egyik a kamattámogatott lakáshitelekre vonatkozó úgynevezett “jogosultság ellenőrző kalkulátor”, mely részletesen kitöltve leellenőrzi, hogy a kamattámogatott típusú lakáshitel felvételére jogosultak vagyunk-e.

A másik, lakáshitel “kölcsönkalkulátor” egy klasszikusnak mondható csúszkás kalkulátor, mely segítségével felhasználási cél szerint egyesével megnézhetjük, hogy mekkora összeget vehetünk fel, mekkora törlesztő részlettel és milyen futamidővel kell számoljunk.  A többi bank lakáshitel kalkulátorához képest igen profi és részletes, nagyon egyszerű kezelni, sok adatot nyerhetünk ki, melyek a hitelfelvétel előtt akár tájékoztató jelleggel is sokat segítenek, hogy el tudjunk igazodni.

 Felújításra is igényelhetjük a lakáshitelt

Felújításra is igényelhetjük a lakáshitelt

Jó, ha tudjunk, hogy természetesen a lakáshitel kalkulátor csak tájékoztató jellegű adatokat mutat, tehát maga a hitel összege és az összes többi részlet nyilván csak igénylés után fog kiderülni. Feltétlenül menjünk be az FHB egyik fiókjába és személyesen érdeklődjük meg a pontos részleteket, jó ha előtte telefonon ehhez időpontot egyeztetünk.

Személyes ügyintézés során az ügyintéző meg fogja tudni mondani, hogy pontosan milyen papírokra és dokumentumokra van szűkség a lakáshitel igényléséhez, valamint, az összes ilyen kitöltött dokumentumot továbbküldi döntésre, ahol véglegesen ki fog derülni, hogy mennyire hasonlít a valóság a lakáshitel kalkulátorban kijött számadatokhoz képest. Amennyiben a végleges, hivatalos kalkuláció elkészült, úgy bekerülhet a végleges szerződés-tervezetbe.

 

  
Iktatva: FHB, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752