0

Fundamentával kombinált lakáshitel kalkulátor

Fundamentával kombinált lakáshitel kalkulátorral kiszámolható a lakáshitel törlesztő részlete, a lakáshitel futamideje és maga a hitelösszeg is amelyet felvehetünk. A Fundamenta Lakáskassza a Lakás-Takarékpénztárral egy olyan speciális kombi hitel konstrukciót nyújt, mellyel a lakáshitel és a megtakarítás lehetősége egy helyen, egy szerződésben talál gazdára.

Ennek az a lényege, hogy  hogy az FHB Bank pozitív hitelbírálatot követően hitelt nyújt a Fundamenta Lakáskassza szerződés fedezete mellett. Az első időszakban így az Bank felé az ügyfélnek csak a lakáshitel kamatait kell fizetnie. A megtakarítás lejáratakor a Lakáskassza felé történő befizetései és az arra járó betéti kamatok, illetve az állami támogatás együttes összege egyszeri tőketörlesztésként kerül elszámolásra.

Fundamentával kombinált lakáshitellel meg is takaríthatunk

Fundamentával kombinált lakáshitellel meg is takaríthatunk

Ennek nagy előnye, hogy legfeljebb évi 72 ezer forint értékben a megtakarításunkat az állam 40%-al támogatja. Nem kell utána kamatadót fizetni. Továbbá, ha már rendelkezik a lakáshitel igénylő megtakarítással, akkor azt is beszervezheti a szerződésbe.  Amíg tart az előtakarékossági időintervallum, addig csak a hitel kamatát kell mint törlesztő részletet fizetnünk.

Ezen felül, akár rendelkezhetünk úgy is, hogy a megtakarítás összegétől függően akár a lakáshitel teljes tőkerészének törlesztése a Fundamenta megtakarításból történjen, valamint egy lakáshitel szerződéshez több megtakarítás is köthető, így az elérhető állami támogatás összege tovább növelhető. Érdemes belevágni, hiszen az ilyen kombinált hitelek mindig népszerűek és spórolhatunk is vele.

 

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752