0

Lakáshitel ajánlatok

Lakáshitel ajánlatok sokasága közül válogathatunk, a pénzintézetek különböző ajánlatokkal próbálják magukhoz csábítani az új lakáshitel igénylőket. Lehet tőlük új lakáshitelt igényelni, vagy meglévő lakáshitelt kiváltani vagy telket vásárolni, sőt építkezni is. Az ajánlatok között szép számmal találunk államilag kamattámogatott lakáshitel kondíciókat is, érdemes belevágni, ha van egy viszonylag közép-, vagy hosszú távú tervünk a jövőnket illetően.

Ha van biztos jövedelmünk hosszú ideje, akkor nyilván jövedelemigazolást is tudunk kérni a munkahelyünkről – ez egy alapfeltétele a lakáshitel igénylése elején. Ezzel könnyebben is kaphatunk lakáshitelt, főleg ha a kiválasztott ingatlan piaci értéke viszonylag magas – ezt a bank által küldött ingatlan értékbecslő fogja felmérni.

Ha gyermekünk van, adókedvezményt is kaphatunk

Ha gyermekünk van, adókedvezményt is kaphatunk

Amennyiben gyermekekkel is rendelkezünk, akkor magasabb kamattámogatásra is jogosultak vagyunk, sőt, amennyiben a fizetésünk, vagy bármilyen fix, leigazolható rendszeres jóváírás érkezik arra a számlaszámra, amely banknál felvettük a hitelt, akkor még több kamatkedvezményt kaphatunk. Vannak olyan lakáshitel ajánlatok, ahol a lakáshitel felvevője magán a hiteligénylésen spórolhat, hiszen előfordulhat 0%-os THM, hiteligénylési díjmentesség, folyósítási díjmentesség. Ez esetben azonban általában a kamattámogatással nem lehet összevonni.

Ezért még a legelején jól meg kell gondolnunk, hogy inkább a lakáshitel felvétel elején szeretnénk spórolni, de magasabb törlesztő részletet fizetni havonta, vagy vállalni a hitel felvételének költségeit, de utána hosszú távon kevesebb törlesztő részletet fizetni. Ugyanis a két kedvezmény a legtöbb esetben nem összevonható.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752