0

Lakáshitel cégeknek

Lakáshitel cégeknek is elérhető. Azonban nem keverendő az egyéb, a cégeknek folyósított egyéb kis-, és középvállalkozásoknak, esetleg nagyvállalatoknak nyújtott Széchenyi-Kártyával, Mikrohitellel, vagy egyéb direkt a vállalkozásoknak, cégeknek szóló hiteltermékekkel. Ha valaki vállalkozó, cégvezető, attól még ugyan úgy vehet fel lakáshitelt, mint más, akinek nincs vállalkozói igazolványa, hanem máshol dolgozik munkavállalóként.

A különbség csak annyi, a cégtulajdonosoknak és a munkavállalóknak nyújtott lakáshitel között, hogy a munkavállalók esetében havi fix meghatározott mennyiségű minimum bevételnek kell érkeznie a bankszámlájára legalább hat hónapon keresztül folyamatosan, a cégtulajdonosoknak pedig, legalább egy éves céges múltat kell tudniuk felmutatni, és persze nyereséget.

 Vállalkozók, cégvezetők is igényelhetnek lakáshitelt

Vállalkozók, cégvezetők is igényelhetnek lakáshitelt

Erre azért van szűkség, hogy a hitelbírálat során, az elemzők a lehető legtestreszabottabb összegű hitelösszeget, futamidőt, és havi törlesztő részletet tudjanak kikalkulálni. Lakáshitel cégeknek is felhasználható használt lakás vásárlására, új lakás vásárlására, valamint új lakás vagy ház építésére, amely lehet nyaraló vagy üdülő is. Ha azonban felújítani vagy modernizálni szeretnénk a már meglévő ingatlanunkat, akkor arra is felhasználhatjuk a lakáshitel összegét.

Ez a lakáshitel is jelzáloghitel, tehát mindenképpen szükséges egy ingatlanra jelzálogszerződést kötni, mely lehet az az ingatlan melyet megvásárolunk, lehet már meglévő ingatlan, melyre még nincs semmilyen jelzálog bejegyezve. Nagyon fontos, hogy jó előre kérjük ki a szaktanácsadó véleményét, és időben szerezzünk be minden szükséges dokumentumot a lakáshitelhez, cégeknek szükség lehet a beszámolóra a mérleggel, eredmény kimutatással, mellékletekkel.

 

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752