0

Lakáshitel egyszerűen

Lakáshitel egyszerűen kérhető szinte bármelyik magyarországi pénzintézettől. Elég, ha csak annyit teszünk, hogy felkeressünk a weboldalukat, és részletesen tájékozódunk az éppen aktuális lakáshitel kondíciókról. A weboldalról kérhetünk visszahívást telefonon, vagy email-ben is elküldhetjük az igényünket. Az esetek többségében 24 órán belül vissza is hívnak bennünket egy ajánlattal.

Ha lakáshitel felvételén gondolkozunk, akkor így a 21. századi lehetőségeket sem érdemes kihagyni. A bankok weboldalán elérhető, könnyen használható lakáshitel kalkulátorokkal egyszerűen kiszámolhatjuk a felveendő lakáshitel futamidejét, összegét vagy a feltételek fejében a jelzálogra kínált ingatlan értékét is. A kalkuláció viszont csak tájékoztató jellegű adatokkal szolgál; végleges számításokat a bank szakemberei végeznek majd a hitel-kérelem befogadása után.

Manapság egyszerűbb lakáshitelhez jutni

Manapság egyszerűbb lakáshitelhez jutni

Amennyiben gondosan áttekintettük a lakáshitel lehetőségeket, akkor egy előzetes időpont foglalás után menjünk be személyesen is tárgyalni az erre specializálódott ügyintézővel. Ha telefonon leegyeztetjük, akkor biztos, hogy szakemberrel lesz dolgunk, és nagy valószínűséggel még várnunk sem kell. El fogja mondani, hogy milyen dokumentumokra, iratokra és személyes okmányokra lesz szűkség, és ő is készít egy előzetes kalkulációt.

Ezek után már csak annyi dolgunk van, hogy összegyűjtünk időben mindent, amit a bank kér és leadjuk azokat. Amennyiben a lakáshitel ügyletben többen is szerepelnek, akkor a végleges szerződés aláírásakor mindenkinek ott kell lennie hiánytalanul. Amennyiben mégsem tud valaki megjelenni, akkor közokiratba foglalt meghatalmazást kell írni.

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752