0

Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?

Sokan vannak manapság abban a helyzetben, hogy kemény és sokszor nehéz munkájukért cserébe csak minimálbért keresnek. Az ember hiába elégedetlen, nem szólhat, hiszen örülni kell a mai világban egyáltalán annak, hogy van munkahelye. Van esélye a minimálbéres keresetűeknek is arra, hogy lakáshitelt tudjanak igényelni egy ingatlan megvásárlásához?

Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?

Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?

Lakáshitel igénylés minimálbér esetén? Nem szabad elkeseredni, ha csak  minimálbéres keresetüket tudják leigazolni egy bankban, hiszen vannak olyan bankok és pénzintézetek, ahol ők is kaphatnak lakáshitelt. Annak ellenére hogy ez sokaknak könnyebbséget jelenthet, korántsem biztos, hogy ki vannak húzva a bajból, hiszen megvan szabva mekkora hitelt igényelhetnek maximum.

Ahhoz, hogy valakinek a lakáshitel igénylése sikeres lehessen, több feltételnek is meg kell felelnie. Mindegy, hogy mennyi a kereset, mindenképp kérni kell a munkahelytől egy jövedelemigazolást. Abban az esetben, ha félnek, hogy a fizetésük nem elég a szükséges lakáshitelhez, érdemes lehet összeházasodnia a párkapcsolatban élőknek, hiszen két keresettel nőhet az igényelhető hitel összege is.

A lakáshitel igénylése nagy lépés, hiszen az ember hosszú- hosszú évekre is lekötheti magát, sokaknak akár a nyugdíjukig is szólhat a minden hónapban pontosan fizetendő törlesztés, így érdemes alaposan átgondolni, hogy valóban tudják- e vállalni ezt az anyagi terhet. Amennyiben biztosak a dolgukban, keressenek fel több bankot is, hiszen a legkedvezőbb hitelajánlatot csak így lehet megtalálni.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752