Hírek minimálbér és Első lakáshitel témában

Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?

Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?

Sokan vannak manapság abban a helyzetben, hogy kemény és sokszor nehéz munkájukért cserébe csak minimálbért keresnek. Az ember hiába elégedetlen, nem szólhat, hiszen örülni kell a mai világban egyáltalán annak, hogy van munkahelye. Van esélye a minimálbéres keresetűeknek is arra, hogy lakáshitelt tudjanak igényelni egy ingatlan megvásárlásához? Lakáshitel igénylés minimálbér… Tovább: Lakáshitel igénylés minimálbér esetén?»

Lakáshitel minimálbérre

Lakáshitel minimálbérre

Lakáshitelt a bankok akár minimálbérre is kiadnak, azonban ha kizárólag a minimálbért érjük el havi szinten, akkor ne számítsunk különösen magas lakáshitel összegre. Ugyanis általában igaz az, hogy minél magasabb valakinek a fizetése, minél jobb anyagi körülmények között él, annál stabilabb az anyagi helyzete, és a bankok merik a kockázatot… Tovább: Lakáshitel minimálbérre»

Lakáshitel minimálbérrel – mennyit igényelhetek?

Lakáshitel minimálbérrel – mennyit igényelhetek?

Amennyiben lakáshitel kívánunk igényelni és jövedelmünk a minimálbér összegének felel meg, akkor is beadhatjuk a kérelmet, viszont várhatóan viszonylag kisebb összegű lakáshitelt fogunk tudni csak kapni. Az is befolyásolhatja a lakáshitel összegét, hogy a jelzálogként befogható ingatlannak mekkora az értéke, általában a hitel összegének 70%-ig lehet csak az ingatlant terhelni…. Tovább: Lakáshitel minimálbérrel – mennyit igényelhetek?»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752